Tolga i Minja
Foto: Printscreen/instagram.com/tolgaalaf

Međutim, život je imao drugačije planove za Minju i Tolgu Alaf, usmeravajući ih na put koji ih nije odveo daleko od Beograda, gde su se upoznali.

Iako je Tolga talentovani frizer iz Turske, život ih je spojio u srpskoj prestonici. Danas, zajedno sa svojom ćerkicom Miom, imaju uspešan i luksuzan frizerski salon i, kako kažu, srećni su.

Minja, mlada i ambiciozna devojka od 22 godine, započela je studije turskog jezika i književnosti, što joj je donelo mnogo u životu - muža, posao i prelepu ćerku Miu. Za Tolgu, koji je bio spreman da promeni svoj život iz korena, ova odluka se isplatila višestruko. Postao je uspešan frizer u Srbiji, a sa Minjom ima velike planove, kako poslovne tako i porodične.

Tolga je odlučio da napusti Tursku i putuje svetom, a prva stanica bila mu je Srbija. Iako je došao bez poznavanja jezika i bez poznanika, osećao se kao kod kuće. Kroz gestove, prevodioce i susrete sa ljudima, uspeo je da se snađe. Zaposlio se kao frizer, a otvaranje svog salona dovelo ga je do Minje.

Minja i Tolga su se upoznali kroz poslovne veze - ona je pomagala sa prevodom i otvaranjem firme. Nakon što su se zapratili na Instagramu, počeli su da se dopisuju. Prvo su razgovarali samo o poslu, ali ubrzo su shvatili da među njima postoji nešto više.

Iako su imali razlike u poslovnim pristupima, brzo su našli kompromis. Počeli su da se zabavljaju u januaru 2023. godine, a veza je bila ispunjena putovanjima i lepim trenucima. Uskoro su saznali da će postati roditelji, što je za Tolgu bila velika radost. Nakon rođenja Mie, svi uslovi su bili ispunjeni da ozvaniče svoju ljubav velikom proslavom.

Iako su različitih veroispovesti, odlučili su da svoju ćerku neće krstiti niti voditi u džamiju, već će je pustiti da sama odluči o svojoj veri. Najvažnije je da bude poštena i da ceni porodicu i ljude oko sebe.

Minja ističe da je njena svekrva divna žena i da joj je mnogo pomogla kada se porodila. Iako su venčani, nisu pravili svadbu, ali planiraju da je organizuju u bliskoj budućnosti.

- Da ona nije bila pored mene da mi pokaže put kojim treba da idem i da ona nije bila tu da me drži kad sam padao, možda bih otišao iz Srbije. Prava žena čini muškarca snažnim, ali bih ponekad da pobegnem jer je sve ovde mnogo brzo - kroz smeh i sa najlepšom emocijom priča - sada naš Turčin.

Nakon svega, Tolga pravi frizure prema zanimanju svojih mušterija, prateći njihovu profesiju i stil života.

Ova priča o Minji i Tolgi Alaf pokazuje da ljubav ne poznaje granice i da je porodica najvažnija, bez obzira na poreklo ili veroispovest.

(zena.blic.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading