roditelji četvorki
Foto: Printscreen/instagram.com/thesandhucrew

Njihovo iznenađenje je bilo ogromno kada su 1. maja dobili četiri ćerke: Hanu Grejs, Lusi Mari, Rebeku Kler i Petru En. Sve četiri devojčice su bile identične bliznakinje, što je zaprepastilo lekare.

Mercedes je rekla da je trudnoća bila potpuno iznenađenje za nju i supruga, budući da nisu aktivno pokušavali da dobiju bebu.

Kada je saznala da nosi četiri bebe, bila je u šoku, a otišla je sama na prvi pregled kod ginekologa, misleći da je reč o rutinskoj poseti. Međutim, kada je saznala vest o četvorkama, odmah je pozvala supruga da ga obavesti.

Džonatan je bio šokiran ovim iznenadnim vestima, ali je insistirao da bude uz Mercedes tokom celog procesa porođaja, s obzirom na rizike koji su bili prisutni za bebe i Mercedes.

Kada su bebe rođene, lekari su bili zapanjeni činjenicom da su sve četiri devojčice identične bliznakinje, što je veoma retko. Ovaj medicinski fenomen se dešava jednom u 15 miliona slučajeva.

Bebe su bile male i rođene dva meseca pre vremena, pa su zadržane na odeljenju intenzivne nege.

Mercedes i Džonatan su optimistični i uvereni da će se njihove ćerke oporaviti i biti zdrave. Planiraju da proslave petu godišnjicu braka 18. maja, a Mercedes je sa osmehom rekla da su bebe njen poklon suprugu za ovu godišnjicu. 

(srecna.republika.rs

BONUS VIDEO 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Tagovi

Komentari (0)

Loading