Dženifer Lopez ponovo sama: Pojavila se na premijeri novog filma bez Bena, glasine se ne stišavaju

Vesti 21.05.2024 09:57 0

Njeno samostalno pojavljivanje na premijeri takođe dolazi usred glasina da se razvodi od Bena Afleka

Dženifer

Billy Bennight / ADMedia / Profimedia

Dženifer Lopez izgleda prelepo!

Glumica (54) se pojavila na premijeri svog novog akcionog filma, ,,Atlas", u Egipatskom pozorištu u Los Anđelesu, u glamuroznom izdanju.

Lopez je pozirala za obožavaoce na crvenom tepihu, noseći beli gornji deo bez bretela i crnu suknju do poda  u ​​stilu sirene.

Njena kosa je bila skupljena u punđu.

Na licu je imala glamuroznu šminku koja se uklopila uz šik crno-beli autfit za premijeru. Srebrna ogrlica ukrašena pastelnim zelenim draguljima ležala je na njenoj ključnoj kosti. Nosila je i odgovarajuće minđuše i venčani prsten.

Zvezda je nosila crnu tašnu koja se uklapala u njenu lepršavu suknju.

O filmu

U sinopsisu se navodi da Dženifer u filmu igra ulogu Atlas Šepard, analitičarku podataka sa dubokim nepoverenjem u veštačku inteligenciju koja se pridružuje misiji da uhvati robota odmetnika sa kojim deli misterioznu prošlost.

 

 

Ali kada planovi krenu po zlu, njena jedina nada da će spasiti budućnost čovečanstva od veštačke inteligencije je da joj veruje.

Atlas, u režiji Breda Pejtona, takođe igraju Simu Liu, Sterling K. Braun, Gregori Džejms Kohan, Abraham Popola, Lana Parila i Mark Strong.

Razvod na pomolu

Njeno samostalno pojavljivanje na premijeri takođe dolazi usred glasina da se razvodi od Bena Afleka.

dženifer lopez

Profimedia

 

Izvori kažu da zvezde trenutno žive odvojeno u Los Anđelesu. Dženifer i Ben su se venčali 2022. godine nakon što su obnovili svoju romansu dve decenije nakon što su raskinuli veridbu, prenosi People

 

 

Bonus video:

 

 

Komentari (0)
Loading