PUSTIO SUZU PRED KAMERAMA Naš poznati borac otkrio kako je predosetio očevu smrt, sa njim spavao u krevetu do 15. godine
Foto: Printscreen/Printscreen

- Moj ćale je imao problema sa alkoholom, bio je najbolji čovek koga sam znao, ali je posle inflacije ostao bez posla u Jugoalatu, bio je šmekerčina do bola, ali znam i pamtim probleme sa alkoholom. I kako sam ja pobedio Dražu, to je dalo njemu neki novi smisao, prestao je da pije, ja sam mu bio važan. Ja sam spavao sa ćaletom do 15. godine, mi smo bili najbolji prijatelji, on me probudi i 'hajde da spavaš kod mene' - rekao je Pagonis.

Nastavio je u istom ritmu.

- Onda se zavučem i on me zagrli. I samo jednom druže... Nedelja, ja sam iznajmio stan, sobičak u Novom Sadu, pošto smo živeli u Rakovcu. I on me zove na nedeljni ručak, je l' dolaziš, je l' dolaziš, je l' dolaziš... Zvao me 15 puta, kažem da dolazim. I ja se zadržim na Štrandu sa drugarima. I nisam došao - rekao je Pagonis za MMA Institut. 

SKANDAL! MMA borac pretukao beskućnika, dok ga otac drži udarci samo sevaju (VIDEO)

Usledio je poziv iz noćne more.

-  I keva me zove ujutru, u pet. Javim se... A ja u dva noću se trgnem i pomislim na njega. Devojka Dunja me pitala šta je bilo, rekoh da sam sanjao nešto ružno. I samo zvoni, pola 6. Zove keva, vrišti, plače, umro tata. Ja 19 godina. I šta je bilo, on je sišao u pola dva sa sprata da gleda TV. Ona ga je našla u fotelji, stalo mu je srce - otkrio je Pagonis.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading