Andrea
Instagram.com/andreabulgaria
Andrea

Instagram.com/andreabulgaria

Andrea, Foto: Instagram.com/andreabulgaria

Andrea je otkrila celu istinu o rastanku sa bokserom, nakon što su prethodno 13 godina bili u vezi. Priznala je da je između njih dvoje napokon gotovo, iako su se nedavno pojavile fotografije koje su možda sugerisale da još uvek ima nade za njihovu vezu. Andrea je priznala kako je želela da izvrši samoubistvo zbog slavnog boksera i da je zbog svih problema počela da se goji.

Ističe da to što je neko slavan i bogat, ne znači nužno i da je srećan.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

"Slava je mač sa dve oštrice. Donosi mi zaradu, ali već osećam užas kad uđem u restoran i vidim poglede drugih ljudi. Cena koju sam platila je visoka. Izgubila sam osećaj ko sam i zdravlje mi se pogoršalo. Ako želite da budete na vrhu, morate da zaboravite na privatnost. Radila sam 24 sata dnevno i nisam imala prostora ni za disanje. Postala sam kao robot", govorila je Andrea na početku intervjua, pa je nastavila o vezi sa slavnim bokserom.

"U početku smo bili mladi. Prvo se moja karijera razvijala brzo, zatim i njegova. Slava menja ljude, poglede na život. Nema jeftinog ručka kada želite da jedete u skupom restoranu, kako kažu. U jednom sam trenutku izgubila osećaj o svojoj ličnosti, jer ako želite da budete na vrhu, morate da zaboravite da ste ljudsko biće. Kubrat me nije mogao razumeti, slomilo me, počela sam da uzimam sedative. Shvatila sam da dugo pokušavam da živim u izmišljenom svetu. Njegov poljubac sa Dženi Suši bio je sukob stvarnosti i fantazije u kojoj sam živela. Tada je sve puklo. Kada se ceo svet okrenuo protiv njega, ja sam bila tu, branila sam ga i nisam htela da odustanem." 

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

Ona priznaje da je od silnog besa ušla u automobil, pojačala muziku i počela da vozi brzo.

"Nisam imala pojma da li prolazim kroz crveno i hoću li možda udariti automobilom u drvo. Jednostavno sam to i želela, a to je bila greška", priznaje.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

"Ne bih sve rekla da ne bi ova emisija bila pretvorena u mržnju prema njemu. Došao je trenutak kada je su moje emocije pukle, ali nisam želela da izgledam kao lažljivac ili budala. Problem neuspeha moje veze sa Kubratom ima veze sa oboje. Ne znam gde sam pogrešila, možda je trebalo više da budem žena, a ne muškarac. Mislim da i nakon toliko godina još uvek osećamo jedno drugo. Trećinu života provela sam sa njim i do sada je on moja najveća ljubav", rekla je sa suzama u očima.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Andrea (@andreabulgaria)

PROČITAJTE JOŠ: