ZVEZDA IMA ČIME DA SE PODIČI Kahvić među 60 najtalentovanijih fudbalera
FK Crvena zvezda

Britanski list "Gardijan" objavio je listu 60 najtalentovanijih mladih fudbalera rođenih 2004. godine među kojima je i napadač Crvene zvezde Aleksandar Kahvić, koji nosi dres omladinske selekcije.  

Kahvić je ponovio uspeh Dejana Joveljića i Mateje Bačanina, koji su se u prethodnih nekoliko godina takođe našli na ovoj listi. O visokom napadaču iz Teslića, autori teksta su rekli: 

- Za 192 centimetra visokog špica glavna karakteristika su golovi. Tačno je da su neki posledica njegove fizičke nadmoći u mlađim kategorijama, ali definitivno ne želi da upadne u stereotipe. Impresionirao je posle potpisa za Crvenu zvezdu i selidbe na pozajmicu u Grafičar, pošto je postigao osam golova na debiju za kadetski tim. Nastavio je da impresionira u omladinskoj selekciji, čekajući šansu u prvom timu crveno-belih.

Napadač rođen 2. januara 2004. godine je istakao da želi da unapredi igru kroz što naporniji rad.

- Kao napadač, radim naporno na tome da budem što pokretljiviji, jer je to najvažnija karakteristika centarfora. Trudim se da se ne oslanjam isključivo na visinu i moju robusnu građu - rekao je Kahvić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading