HRVATI U ŠOKU! Crvena zvezda krade igrača Dinamu iz Zagreba!
EPA

 

Generalni direktor Crvene zvezde Zvezdan Terzić potvrdio je ove srede da crveno-beli već uveliko pregovaraju sa štoperom Šerifa iz Tiraspolja Danilom Arboledom (26).

STIGLA POTVRDA! ZVEZDA U ZAVRŠNIM PREGOVORIMA! Na "Marakanu" stiže ogromno pojačanje!

DINAMO, BARSELONA... Crvena zvezda saznala imena potencijalnih rivala u osmini finala! Biće pakleno!

- Arboleda - da! Pregovaramo sa njim. Mislim da je šteta ispustiti jednog takvog igrača koji je igrao na visokom nivu u LŠ. A dolazi džabe, jer mu je istekao ugovor. Videćemo u narednom periodu šta ćemo. Skautirali smo dosta igrača kojima ističu ugovori sada ili za šest meseci. Svesni smo da ono što nama treba, a to je dobro, kvalitetno, brzo i mlado, da to mnogo košta. To prevazilazi finansijske mogućnosti Zvezde. A opet, moramo investirati ako želimo da igramo u LŠ - rekao je Terzić.

HRVATI U ŠOKU! Crvena zvezda krade igrača Dinamu iz Zagreba!

EPA

Danilo Arboleda u duelu sa Aleksandrom Kataijem

Međutim, kako piše "index.hr" isti igrač zapao je za oko i Dinamu iz Zagreba. Kako piše hrvatski portal Dinamo traži pojačanja u defanzivi i dopao im se baš Kolumbijac koji je ovog leta igrao i protiv Crvene zvezde i protiv "modrih". Čak je postigao i gol u Moldaviji za pobedu Šerifa.

Arboleda je pre Moldavaca igrao za Kali u rodnoj Kolumbiji odakle je u februaru ove godine stigao u Šerif. Ugovor mu ističe u decembru mesecu i jasno je da ga neće produžiti. Upravu tu svoju šansu vrebaju Zvezda i Dinamo.

BONUS VIDEO:

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading