MILOJEVIĆ I PEŠIĆ OČI U OČU Trener Zvezde otkrio o čemu je razgovarao sa golgeterom
FK Crvena zvezda

- Pričali smo s Pešićem da golgeterski post jednostavno dođe. Kada špicevi pogađaju, onda pogađaju, ali kad stane, onda stane, međutim, on dobro igra, zalaže se i samo je pitanje kada će to doći na svoje. Pešić je igrač koji se stavlja u funkciju tima, tako da nije ni bitno, doduše za njegovo samopouzdanje jeste, ali je manje važno da li će pogoditi protiv Javora ili na derbiju. Kad proradi, biće onaj stari golgeter kao do pre četiri-pet kola - rekao je Milojević.

EVO KAKO DO KARATA ZA "VEČITI DERBI" Zvezda poslala obeveštenje pred okršaj sa Partizanom

Potvrdio je da nekolicina fudbalera Crvene zvezde ima problema sa virusom, dok je tu i problem sa žutim kartonima. Ako bi Stefan Mitrović i Strahinja Eraković "požuteli" u Ivanjici, tako bi Miloš Milojević za derbi ostao bez "bonusa" koji su mu neophodni.

- Ne razmišljam o tome da li rizikujemo, već šta nam treba za sledećeg protivnika. Imamo kvalitetnu grupu igrača, konkretno na štoperu Milunovića i Lekovića koji su sigurno među pet najboljih na svojoj poziciji u Superligi, a svi su u Zvezdi. I oni moraju da igraju, ako se desi problem s kartonima, priliku će dobiti neko od njih dvojice, nije nam to problem - poručio je Milojević.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading