PONOS BOKSA I KOŠARKE Maksim i Anja su Zvezdina budućnost!
Foto: Promo/SD Crvena zvezda

– Na Upravnom odboru SD Crvena zvezda odlučeno je da proglašavamo najbolje mlade sportiste meseca Crvene zvezde, svih koji treniraju u Zvezdi i one koji počinju svoju ne samo profesionalnu, već i životnu priču uz Zvezdu i sa Zvezdom. Za mesec april smo već odabrali koji su to mladi sportisti Crvene zvezde bili najbolji, veoma mladi, pionir i pionirka. Nadam se da ćemo uspeti da od ovih priznanja napravimo tradiciju, da pokrenemo jednu lepu priču. Nadamo se da ćemo sa našim mladi borovima i jelama, a tako se zovu trofeji “Zvezdin bor” i “Zvezdina jela”, na kojima piše “da rastemo zajedno”, uspeti svi zajedno da rastemo jer to je ideja i poenta Crvene zvezde da ne treba da stajemo, nego da rastemo zajedno – istakao je Zoran Avramović, generalni sekretar SD Crvena zvezda. 

PONOS BOKSA I KOŠARKE Maksim i Anja su Zvezdina budućnost!

SD Crvena zvezda

 

PRAVI BUM PRED LETNJI PRELAZNI ROK Haland nastavlja karijeru u španskom gigantu?!

Najbolji mladi sportista u aprilu bio je bokser Maksim Kovačević koji je na Prvenstvu Srbije za mlađe kategorije u Valjevu osvojio zlatnu medalju i titulu šampiona Srbije u pionirskoj konkurenciji, u kategoriji do 31 kilogram. Priznanje “Zvezdin bor” mu je uručio Aleksandar Filipović, trener vaterpolista Crvene zvezde.

PONOS BOKSA I KOŠARKE Maksim i Anja su Zvezdina budućnost!

SD Crvena zvezda

 

Najbolja mlada sportistkinja meseca u aprilu bila je košarkašica Anja Petković. Anja je sa pionirskom ekipom Crvene zvezde osvojila duplu krunu, odnosno titulu šampiona Srbije i Mini Kup Srbije, a na obe finalne utakmice je proglašena za MVP-ja. Priznanje “Zvezdina jela” Anja Petković je primila od fudbalera Stefana Lekovića.
Zvezdini mladi sportisti su potom simbolično isekli tortu i počastili sve prisutne. Usledilo je druženje i fotografisanje sa sportistima Crvene zvezde.

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.   

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading