Zvezda - Fjorentina
Foto: Alo/Foto: Marko Metlaš/Alo!

Fudbaleri Crvene zvezde pobedili su Fjorentinu sa 5:0 u generalnoj probi pred početak nove sezone.

Trener crveno-belih Barak Bahar nije krio oduševljenje.

- Veoma sam srećan što igramo i izgledamo ovako. Verujem da su navijači srećni otišli sa stadiona, ali moramo da shvatimo da je ovo početak, tek treba da igramo zvanične utakmice. Zadovoljan sam onim što smo videli do sada, u nedelju startujemo - počeo je Bahar i dodao:

- Ovo je samo šest utakmica, izgledali smo bolje u svakoj sledećoj. Znamo naše ciljeve, još uvek smo u pripremnom periodu, moramo da podižemo našu formu, već u nedelju će njih šestorica igrati 90 minuta. Cilj je da se unapredi intenzitet igre kako bi igrali mnogo bolje.

Zvezda - Fjorentina

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 


Kako uklopiti u budućnosti mlade igrače i one iskusnije?

- Sviđa mi se ta kombinacija. Mladi i iskusniji. Drago mi je da vidim kako uče od starijih i trenera. Moj posao, kao i mog tima, jeste da kombinujemo tim, naročito mlade. Biće prilike da vidimo kako će izgledati sve to na terenu.


Da li su ovakvoj Zvezdi potrebni novi igrači i zašto ste promenili izvođača penala?

- To što želim ću reći Terziću, a ne ovde. Želim najbolji mogući tim. Video sam kako je Bukari želeo da šutira taj penal. On je pogodio, zaslužio je da šutira taj penal, promenio je poziciju, ovo je bilo potrebno njemu i na kraju se završilo kako treba.

Zvezda - Fjorentina

Foto: Marko Metlaš/Alo!

 

 

Da li Zvezda može da izgleda bolje?

- Rekao sam da želimo da podižemo formu, kao što sam i ranije naglasio, ovo je tek početak. Naši ciljevi su da igramo što bolje uz što više minuta. Ne razmišljam da li ćemo igrati dobro 50, 60, već 90 minuta.

Navijači imaju velika očekivanja, napravili su već jedan kolaž sa njegovim likom i trofejom Lige šampiona.

- Znamo da su očekivanja velika, u nebesima. Video sam tu fotografiju. Ne razmišljamo toliko unapred, koncentrisani smo na ono u nedelju. Želeli smo šest golova, ali smo stali na pet. Jako je teško da izaberemo najbolje, to prepuštamo vama, jer su zaista svi bili dobri.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading