BIĆE KAZNI Novi Pazar i Partizan na udaru "disciplinaca"
FK Partizan

U skladu sa očekivanjima, posle svih dešavanja na utakmici, disciplinska komisija Fudbalskog saveza Srbije pokrenula je postupke protiv Novog Pazara i Partizana, zbog brojnih incidenata na utakmici četvrtog kola Superlige Srbije.

Predstavnici oba kluba, komesari za bezbednost i službena lica dužni su da u narednih sedam dana, do sednice disciplinskog organa, dostave pisana izjašnjenja, na osnovu prijava direktora takmičenja Aleksandra Pivića.

I Zvezda "na tapetu"

Na tapetu se našla ponovo Crvena zvezda, zbog upotrebe pirotehničkih sredstava na tribinama. Crveno-beli su od početka sezone neprestano na udaru Disciplinske komisije FSS iz istih razloga.

Navijači Partizana su, po dolasku na utakmicu, nacionalističkim skandiranjem izazvali su reakciju pristalica domaćina na zapadnoj strani stadiona u Novom Pazaru. Sredinom drugog poluvremena ispražnjena je tribina sa navijačima crno-belih…

U opticaju su novčane kazne za oba kluba, suspenzija stadiona Novog Pazara i zabrana organizovanog vođenja navijača Partizana na gostovanja. Epilog će se saznati sledeće nedelje. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading