SLOM LIDERA PREMIJER LIGE Eduar na debiju do gola za 26 sekundi (VIDEO)
AP Photo/Alastair Grant

Lo Selso, Romero i Sančez su bili u karantinu, Bergvajn i Son su povređeni, pa je lider Premijer lige Totenhem oslabljen morao na megdan Kristal Palasu.

Pevci su bili jedini u prva tri kola sa maksimalnim učinkom, imali su tri pobede od po 1:0. A, sada su poraženi 0:3 (0:0).

U gradskom derbiju na stadionu tima Luke Milivojevića kola su im krenula nizbrdo u 12. minutu kada se povredio Erik Dajer.

Ipak, držali su se do poluvremena, a onda je Tanganga u 53. i 58. minutu dobio žute kartone, pa su gosti ostali sa igračem manje.

Početak kraha bio je u 75. minutu kada je Dejvis pružio ruku u kaznenom i zaustavio loptu. Ni VAR se nije dao zbuniti, penal "ko vrata".

Vilfrid Zaha je rutinski matirao Lorisa za 1:0.

 

Standings provided by SofaScore LiveScore

 

U 84. minutu trener Patrik Vijera je umesto Bentekea uveo u igru Edsona Eduara, a novajlija iz Seltika je za 26 sekundi na debiju pogodio na asistenciju Zahe.

Drugi gol 23-godišnji Francuz je postigao u nadoknadi za konačnih 3:0.

Kuriozitet meča je da je iz Londona u eliti sedam klubova, a da je ovo četvrti meč u nizu Palasa sa gradskim rivalima, to se još nije desilo u istoriji. Maltene ne izlaze iz Londona.

Do ovog meča imali su 11 utakmica u nizu bez pobede sa rivalima iz prestonice, 6 poraza i 5 remija. Sada su okončali crni niz.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading