DONETA ODLUKA KOJU SU SVI ČEKALI Evo da li je bio penal za Partizan u Subotici!
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Sudija Lazar Lukić opravdano je dosudio jedanaesterac u finišu meča Spartak Ždrepčeva krv – Partizan, zvaničan je stav nadležne komisije Fudbalskog saveza Srbije.

Definitivna odluka potvrđena je "Sport klubu" sa više merodavnih adresa. 

 Takav stav imao je i Zdravko Savić, nekadašnji arbitar iz Bačke Topole, posmatrač suđenja na meču u Subotici.

Istovremeno, najbolji srpski arbitar Srđan Jovanović, nije ispravno postupio signalizirajući glavnom sudiji da sporan detalj pogleda na ekranu. Zbog toga je Jovanoviću, angažovanom u VAR sobi, umanjena ocena.

DONETA ODLUKA KOJU SU SVI ČEKALI Evo da li je bio penal za Partizan u Subotici!

printscreen/arenasport

 

Ove odluke je potvrdila Sudijska komisija Fudbalskog saveza Srbije, na čelu sa predsednikom Dejanom Filipovićem, zaduženom i za delegiranja arbitara u prva dva ranga takmičenja.

ČUKARIČKI DOČEKUJE TSC Dobra su ekipa, ali na Brdu se mi pitamo!

Kazneni udarac u Subotici odlučio je pobednika, Partizan je slavio golom Bibarsa Natha u 84. minutu. Sudija Lazar Lukić, tek posle signalizacije iz VAR sobe i pregledom sporne situacije, okvalifikovao je prekršaj Alekse Đurasovića nad Nemanjom Jovićem najstrožom kaznom.

Penal, o kojem se i danas priča, izazvao je brojne komentare u javnosti.  

Medijski rat i nekorektne optužbe, direktno uperene protiv superligaškog takmičenja i srpskog fudbala, biće teme na predstojećoj sednici Izvršnog odbora Fudbalskog saveza Srbije i Skupštine klubova Zajednice Super i Prve lige. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (5)

Loading
posmatrac iz daleka

12.03.2022 09:43

A za Glazgov Rendzers ?????

OBJEKTIVAN

12.03.2022 10:32

Šta bi tek rekli za penal Glazgova da je dosuđen u našem prvenstvu? Kukali bi i osuđavali sve redom! ŽALOSNO!

Djoks

12.03.2022 11:37

Trla baba lan ... Vrana vrani oči ne vadi. Glavni sudija bio na pet metara i nije reagovao. Ko je izmislio VAR vratio je gudbal u srednji vek. U kontri Spartak propusta šansu. Da li bi sudija poništio gol Spartaku da je tada postignut ? Zašto se ne javljsju kod poništenog gola Napredku. Jesu dva igrača Napredka bili u ofsajdu. Ali lopta je upućena daleko od njih . ZATO JE VAR ZLOUPOTREBA.

Moci

12.03.2022 11:55

Ma naravno da je regularan penal🤫🤔

Objektivan

12.03.2022 12:03

Var je i uveden zbog takvih lopova kao što je czv i sudije....Nema više proširene gol aut linije i sl.Da se utakmica protiv Rendzersa desila u Srpskom prvenstvu,to bi bio treći svetski rat! A sve čisto kao suza,u ovom prvenstvu i pored vara cigani su dve utakmice pokrali(Cukaricki i još jedna),i pored VARA,a zamislite šta bi bilo da nema vara!?