MAKEDONCIMA JE OVO UTAKMICA ŽIVOTA! Selektor Portugala otkrio šta će biti presudno u borbi za Katar
EPA-EFE/ESTELA SILVA

Selektor Portugal Fernando Santoš poziva na oprez pred odlučujući meč sa Severnom Makedonijom u finalu baraža za odlazak na Svetsko prvenstvo.

Severna Makedonija je priredila čudo u polufinalu pošto je u Palermu pobedila Italiju 1:0 golom Aleksandra Trajkovskog u drugom minutu sudijske nadoknade.

ITALIJA JE PALA, HOĆE LI I PORTUGALCI? Makedonci veruju u novo čudo i sanjaju put u Katar!

- Njihov poslednji meč protiv Italije ne stvara pravu sliku ove Makedonije. Bila je to jednosmerna utakmica. Pogledali smo mnogo utakmica unazad da bismo videli njihove prave kvalitete. Makedonija igra odlično na gostovanju, to je dokazala i pobedom nad Nemačkom. Moramo u svakom trenutku da budemo spremni i odgovorimo na njihov niski blok, ali i sjajnu kontru - rekao je Fernando Santoš.

HOĆE LI SE RONALDU OVA IZJAVA OBITI O GLAVU? Portugalac zapretio Severnoj Makedoniji!

Selektor Portugala smatra da su Makedonci zasluženo stigli do finala.

Ovo je utakmica njihovih života, ali jedino na šta treba da se fokusiramo je odlazak u Katar. Uvek pričamo o imenima, ali Makedonci zaslužuju da budu ovde, pobedili su u Nemačkoj i Italiji. Imamo jasan cilj, a to je da budemo na Svetskom prvenstvu. Krenuli smo protiv Turske i to bi u utorak trebalo da ponovimo - naveo je portugalski stručnjak.

Portugalci u utorak od 20.45 dočekuju Makedonce u finalu plej-ofa na punom stadionu „Dragao“ u Portu.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading