OGLASIO SE BIVŠI SELEKTOR SRBIJE Zbog jedne stvari je posebno razočaran
EPA/ Peter Powell

Trener Makabija iz Tel Aviva Mladen Krstajić nije zadovoljan statusom u tom klubu.

Pre dva dana su izraelski mediji lansirali informaciju da Mladen Krstajić verovatno neće ostati trener Makabija iz Tel Aviva za narednu sezonu, a da se nešto kuva u taboru žuto-plavih potvrdio je i nekadašnji selektor Srbije.

Krstajić je priznao da i dalje nema informaciju da li će nastaviti saradnju sa Makabijem, pošto kada je došao u Tel Aviv potpisao je ugovor do kraja sezone, sa opcijom da se produži za narednu.

SVAKA UTAKMICA JE KAO FINALE Aleksandar Katai ima jasnu poruku za "delije" pred duel sa Partizanom

- Došli smo ovde da vratimo Makabi na pobednički put i mislim da smo pokazali da to možemo. Razočaran sam što mi još niko nije rekao da li ćemo ostati u klubu. Moj tim i ja smo pokazali svima da imamo kvalitet i snagu, ali i dalje se osećam kao da smo na probi. Sad ne želim da razmišljam o tome, fokusiran sam na utakmice do kraja sezone. Znam da su u Izraelu Srbi poštovan narod, pa želim da i ako ne ostanem u Makabiju, da se rastanemo na lep način - rekao je Krstajić.

OGLASIO SE BIVŠI SELEKTOR SRBIJE Zbog jedne stvari je posebno razočaran

EPA-EFE/FOCKE STRANGMANN

 

Bivši selektor "orlova" kaže da oseća podršku u Tel Avivu, ali…

- Sve što sam rekao ne menja moje mišljenje i mog tima oko ovog kluba i misije koje imamo. Mnogo ljudi oko mene, iz klupskog okruženja, navijači, svi, govore mi da bi trebalo da ostanem u Makabiju, ali umorio sam se od svih tih pitanja - naveo je Krstajić.

RUSI ZOVU ZVEZDU I PARTIZAN Zenit, CSKA i Spartak hoće da igraju turnir sa srpskim klubovima

Osvrnuo se na dosadašnji rad u Izraelu.

- Uradili smo sjajne stvari pre plej-ofa, bili smo u dobroj seriji. Nije lako da se nastavi u istom ritmu, potrebna je maksimalna koncentracija svih igrača. Momci su pokazali da imaju kvalitet i verujem da ćemo ostvariti dobre rezultate do kraja sezone - podvukao je Krstajić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading