BRUTALNO SMO POKRADENI Stanojević prvo govorio o prvenstvu, a onda čestitao Zvezdi na osvojenom Kupu, pa se osvrnuo na svoj status u klubu
Foto: Marko Metlaš/Alo!

Trener fudbalera Partizana Aleksandar Stanojević obratio se javnosti nakon poraza u "večitom" derbiju.

Fudbaleri Partizana ostali su bez trofeja u sezoni 2021/22 nakon novog poraza, ovoga puta u "večitom" derbiju.

Crvena zvezda ih je savladala rezultatom 2:1 u finalu Kupa Srbije, a nakon susreta je za televiziju Arenasport govorio trener Partizana Aleksandar Stanojević.

HEROJ ZVEZDINE POBEDE Katai razbio Partizan, pa citirao Murinja

- Mislim da smo bili konkretniji, opasniji, da ne kažem bolji, nismo davali svoje šanse, nismo imali situacije koje se rešavaju, a za razliku od nas imali su Kataija koji je rešio situaciju, dok mi to nismo uspeli - rekao je Stanojević.

Partizan je i ove sezone ostao bez trofeja.

DUPLA KRUNA OSTAJE NA "MARAKANI" Mađioničar Katai srušio Partizan i doneo Zvezdi 26. trofej Kupa Srbije (VIDEO)

- Tako je za kup se slašem u šampionatu smo brutalno pokradeni, nema zamerki moramo da čestitamo Zvezdi jer nismo iskoristili šanse koje smo imali, to je fudbal, pa naravno da nisam zadovoljan.

Ostaje li Stanojević na klupi Partizana?

- Da ne priačmo o tome sada, ovo jefinale kupa, neću da stavljam sebe u prvi plan. Sutra ću sesti s ljudima iz kluba i pričati o svemu. Ja sam u glavi rešio sve - ostao je zagonetan trener crno-belih.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (3)

Loading
Xxl

26.05.2022 20:42

Ne lupetaj stanojeviću reci već jednom ko ti je ukrao 5 bodova prednosti,ko te je pokrao.

MUJO

26.05.2022 20:48

Ko te pokrade protiv čukatičkog,Rikardo ti daje golove samo protiv trećeligaša,stavili ga u mali džepčić ili ne ume da igra protiv malo jačeg protivnika.Uvek nam je neko drugi kriv,samo mi nikad nismo.

Mile Ličanin

26.05.2022 21:32

Ovaj čovek nije kako treba. On jedno te jedno. Kao ćuran kada mu zvizdiš. Dokle. To mu je jedino ostalo. Ne može priznati da je Zvezda bolja i da ga Je deki preveslao.