Sudija oštetio FK Železničar u Kragujevcu: Fotografije potvrđuju prisnost između čelnih ljudi Radničkog i sudije (FOTO)
Foto: privatna arhiva

 

Strelac jedinog pogotka na utakmici bio je Dario Grgić u 25 minutu. Tim iz Pančeva ima je svoje prilike, nadigrao je renomiranog rivala ali nije imao ni sportske sreće a čini nam se ni ravnopravno suđenje. Što potvrđuju i skandalozne fotografije zabeležene neposredno posle utakmice. Gde se vidi sudija Lazar Lukić, u vrlo prisnom i prijateljskom ćaskanju sa sportskim direktorom Radničkog Slavkom Perovićem i trenerom Nenadom Lalatovićem.

Sudija Lazar Lukić u drugom poluvremenu kada je “dizelka” još jače pritisnula protivnika, prekidao je akcije gostujućeg tima i svaki i najmanji kontakt sudio u korist domaćeg tima.

Kako je vreme odmicalo domaćini su uz pomoć sudije “krali sekunde”, a skupljači lopti nisu želeli da ih vraćaju na teren. Delilac (ne) pravde sudija Lukić je sve to tolerisalo što je vrlo neuobičajeno pogotovo za ovaj rang takmičenja.

Produžio je utakmicu za samo za četiri minuta uz interesantan podatak da je to uradio pre isteka reularnog dela utakmice što je do sada nezabeleženo. Najsporniji deo je svakako kada u drugom poluvremenu nije sudio drugi žuti karton Ljubiši Pecelju posle grubog faula nad igračem Železničara Lukom Petrovićem.

I pored svega Železničar je ponosno završio sezonu i pokazao da za njega itekako ima mesta među najboljim srpskim klubovima. Železničar je prvi klub iz Pančeva koji je bio na domak Super lige i bez obzira što nije uspeo ovog puta ostvario je najveći uspeh u istoriji Pančevačkog fudbala.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading