BOMBA NA "MARAKANI" Zvezda želi najboljeg strelca Lige konferencija, stiže napadač koji je pogađao protiv Partizana
EPA

Fudbalski klub Crvena zvezda već duže vreme je u potrazi za novim napadačem. Potraga koja traje već mesecima mogla bi konačno da se završi, ali rešenje koje su crveno-beli pronašli je pravo iznenađenje.

Kako javlja "Mozzartsport" šampion Srbije pokušava da dovede napadača Genka, koji je prošle sezone igrao na pozajmici u Fejenordu i postao najbolji strelac Lige konferencija sa 10 golova na 13 utakmica.

BOMBA NA

EPA

 

Holanđani su imali opciju da otkupe ugovor reprezentativca Nigerije za 4.000.000 evra, ali su odustali od toga, pa se Desers vratio u Belgiju, ali očigledno da planira da karijeru nastavi na drugom mestu.

Prošle sezone Desers je postigao tačno 20 golova za Fejenord, a uskoro se očekuje raspet oko njegovog eventualnog dolaska na "Marakanu". Sigurno da bi "zvezdaši" i te kako bili zadovoljni ukoliko baš Nigerijac bude taj dugo čekani centarfor.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (1)

Loading
Mica

15.07.2022 13:17

Desers i niko drugi.Terza u akciju. Neodustaj od njega.Veruj da bi sa njim mogao UVEK racunari na pobdu.Bili bi mocni i njihova snaga i umece odvelo bi ih daleko.