SA "KROVA" U PREMIJER LIGU Voždovac napravio jedan od najvećih poslova u istoriji
FK Voždovac

 

Danas je ozvaničen jedan od najvećih transfera u istoriji Voždovca, mladi Zmaj potpisao je ugovor na četiri godine sa premijerligašem Krila Sovjetov.

Omladinski reprezentativac Srbije igrao je pored Srbije još i u Austriji i Španiji, a na Krovu se afirmisao odigravši 21 utakmicu uz pet postignutih golova. 

Prvi čovek Voždovca, gospodin Miloš Mirković, izrazio je zadovoljstvo zbog obavljenog posla, posebno jer Ćirković odlazi u jaku ligu kakva je Premijer liga Rusije, što je jasan pokazatelj da se na Krovu dobro radi.

- Veoma smo zadovoljni što igrač Voždovca odlazi u jednu od najjačih evropskih liga, što će, nadamo se, ubuduće postati trend. Još jednom se pokazalo da forsiranje mladih igrača donosi rezultatsku, kao i ekonomsku korist. Ćirkoviću želimo mnogo sreće u novom klubu - poručio je gospodin Mirković.

Ćirković se zahvalio klubu u kome je za kratko vreme postao jedno od najboljih mladih krila Super lige, čime je zaslužio i poziv selektora Gorana Stevanovića.

- Hvala Voždovcu na prilici koju sam dobio, pre svega da kontinuiranim igrama pokažem šta znam, što mi je bilo najvažnije posle teškog perioda u Španiji. Krov je za kratko vreme postao moja druga kuća, a Voždovac fudbalska porodica i prava sredina u pravom trenutku. Dosadašnjim saigračima želim uspešnu sezonu i evropske utakmice u narednoj - zaključio je vihorni ofanzivac. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading