ĆAVI POSLE PORAZA U "EL KLASIKU" Vraćamo se praznih ruku, moramo agresivnije, nisam zadovoljan
EPA/Quique García

I to u najgori mogući čas, u 250. "El Klasiku" u Madridu, Real je pred svojim navijačima slavio sa 3:1.

Trener Barselone Ćavi Ernandes svestan je da je Real sada na čelu tabele i da ima tri boda više, kaže da njegov tim nije iskoristio pojedine dobre momente u igri. 

-Vraćamo se praznih ruku. Nismo iskoristili svoje momente dobre igre. Ne odgovara nam ova dinamika mečeva, nešto mora da se menja. Ne mogu da budem zadovoljan ničim kad smo izgubili sa 3:1. Pozitivno je jedino to što su oni koji su izostavljeni, igrali kasnije sa entuzijazmom, pokušavajući da poprave stvar - kaže Ćavi.

KATALONCI POLOŽILI ORUŽJE PRED KRALJEM Real u Madridu srušio Barsu u čuvenom "el klasiku"

Ovaj meč bio je sjajna prilika za Ćavija i saradnike da vide šta još ne funkcioniše u šemi igre Barselone.

-Bili smo do sada dobro u La Ligi, ali moramo da igramo snažnije, agresivnije. Pričali smo o tome, moramo da nađemo način da zaustavimo kontre, kod prvog gola su nas uhvatili u tranziciji - dodao je.

Barselona je dosta snage izgubila u sredu protiv Intera u Ligi šampiona.

-Ne verujem da je taj meč imao uticaja. Bez da smo igrali sjajno, moglo je biti i 1:1 ili 2:2, ali kada ne koristimo šanse, ovakve stvari na Bernabeu se dešavaju. Nismo bili loši u prvom delu, ali ako želimo da dobijamo ovakve mečeve, moramo da menjamo mentalitet. Moramo pre svega da smanjimo greške. Ne upirem prstom u igrače, ja sam kapetan broda i prihvatam da i ja grešim. Ipak, Real ih ne pravi toliko. Jasno je, mi smo tim u procesu izgradnje, ali moramo da sazrimo da bi igrali na ovom nivou - zaključio je trener Barselone.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading