ISPLIVALI DETALJI Evo zašto Zlatan Ibrahimović provocira
EPA-EFE/Jonas Ekstromer/TT

Švedski fudbaler Zlatan Ibrahimović i ove godine je, na blago rečeno čudan način, čestitao Božić svim hrišćanskim vernicima koji praznik slave po gregorijanskom kalendaru.

To je već postala Ibrina tradicija koji voli da zaintrigira javnost kontroverznim objavama.

Ovoga puta, Zlatan Ibrahimović nije okačio srednji prst uz čestitku, kako je to znao da uradi prethodnih godina iz banalnog razloga, nego je čestitka uz njegovu fotografiju na kojoj je samo u šortsu i stoji u bokserskom ringu.

I ovoga puta je napisao "Merry ChristmaZ", stavljajući svoj zaštitni znak - slovo Z na kraj čestitke za Božić, dok je ovoga puta imao i dodatak: - Srećan Božić vama i vašim suprugama. Ćao! - napisao je napadač Milana.

 

 

Nakon što je četiri godine zaredom kačio srednji prst, podigao je mnogo prašine i svi su se pitali zašto to radi i da li ismeva hrišćane?

Ibrahimović dolazi iz mešovitog braka pošto mu je otac muslimanske, a majka katoličke vere, ali je kod mnogih sporna fotografija protumačena kao "ismevanje hrišćanske vere". Razlog zbog kog Ibrahimović "kači" takvu poruku na društvene mreže je krajnje banalan - samo kako bi izazvao reakciju ljudi, pošto je video da mu je prvi put uspelo. Počelo je sve 2018. godine i očigledno je postalo tradicija.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading