OZVANIČEN TRANSFER Veliki talenat srpskog fudbala potpisao za Mančester Siti, ogromna suma novca u Lučanima
Printscreen

Već trećeg dana nove kalendarske 2023. godine, imamo i prvu transfer "bombu" u srpskom fudbalu! Naime, ozvaničen je transfer jednog od najvećih talenata srpskog fudbala Đorđa Gordića, koji je prešao u Mančester Siti i potpisao ugovor na pet godina.

Ipak, Građani su ga odmah prosledili na pozajmicu u belgijski Lomel, gde će imati više prilike da igra i gde je procenjeno da je u ovim godinama za njega bolja sredina za razvoj karijere.

Gordić je nedavno napunio 18 godina, a ove sezone je odigrao 17 utakmica za Mladost iz Lučana, gde je postigao tri gola i imao jednu asistenciju. 

Od ovog transfera će i Mladost zaraditi solidan novac. Kako se pisalo ranije, "građani" će na ime obeštećenja uplatiti 1,9 miliona evra, a uz određene bonuse cifra će dostići 2,2 miliona evra. 

POBEDIO BOLEST I VRATIO SE FUDBALU Sebastijan Ale na sjajan način započeo novu 2023. godinu

Gordić je bio svojevremeno interesantan i večitima, ali ni Crvena zvezda ni Partizan nisu mogli da pariraju finansijskoj ponudi Mančester Sitija.

Ozbiljan posao za klub iz Lučana, koji će od ovog novca moći mirno da živi neko vreme.

Lomel je trenutno u drugoj ligi Belgije, nalazi se na četvrtom mestu sa 30 bodova iz 18 kola i ima pet bodova zaostatka za vodećim Beršotom i Berevenom.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu. 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading