SKANDAL U NAPULJU Pred revanš u Ligi šampiona, navijači Ajntrahta napali policiju, stigli i ultrasi Napolija (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen Twitter

Večerašnji duel između Napolija i Ajntrahta u revanš meču osmine finala Lige šampiona imao je onu nepopularnu uvertiru u vidu navijačkog nasilja oba tima!

Iako je fanovima nemačkog tima zabranjeno da dođu na utakmicu iz bezbednostnih razloga, oni su se pojavili na jugu Italije i na kraju su izazvali haos.

TRENER CRNO-BELIH O NASTAVKU SEZONE Liga šampiona je san, prvo treba da odradimo posao u prvenstvu (VIDEO)

 

 

U društvu navijača Atalante, Ajntrahotvi huligani su palili automobile u Napulju i sukobili su se sa interventnom policijom. A to je upravo ono čega su se lokalne vlasti i plašile i što su im zabranili dolazak na stadion. 

 

 

Italijanski mediji pišu da je oko 600 navijača Ajntrahta stigli u Napulji i da su im se priključili ultrasi Atalante koji su i neprijateljskim odnosima sa Napolijevim.

 

 

Snimci iz grada daju jasnu sliku da su navijači nemačkog tima bacali raznorazne predmete, uključujući petarde, toposvek udare i flaše, na policiju, dok je nekoliko automobila gorelo.

 

 

Nedugo zatim, na moticoklima, i sa šlemovima i gvozdenim šipkama u rukama, na mesto nereda stiglo je oko 200 ultrasa Napolija, ali im policija nije dozvolila da dođu u kontakt sa navijačima Ajntrahta i Atalante. 

BONUS VIDEO: 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading