BRUKA U REGIONU Igrači se popeli na tribine da se tuku sa navijačima - totalni haos (VIDEO)
Foto: Printscreen/Printscreen

Skandal na utakmici u Modriči. Usred utakmice, tačnije u završnici prvog poluvremena, fudbaleri istoimenog tima su se popeli na tribinu i hteli da se biju sa navijačima.

Sve je počelo posle jedne odluke sudije Miroslava Bjelice i tada je nastao potpuni haos, prvo na terenu, pa onda i van njega prenosi "klix.ba".

Arbitar nije dosudio faul za domaći tim i tada je krenula tenzija, situacija je rešena tako što su pokazana čak četiri crvena kartona, tri za domaće i jedan za goste. Neredi su se potom preneli na tribine.

 

 

Oglasio se golman Modriče Marko Đurić na društvenim mrežama.

- Kao akter događaja imam potrebu da se obratim ukratko. Do sukoba je došlo posle odluke sudije, kada je kapiten gostiju udario našeg igrača. Nastao je haos i tuča, saigrači i ja smo dobili crvene kartone, trebalo je tada čarke da se stišaju. Po izlasku sa terena gostujući navijači su nas psovali, je**li su nam mrtve majke u našem gradu. Naša reakcija nije bila korektna, ali posle kraće i svega bio je prisutan i emotivni naboj. Dva nedosuđena penala i užasno suđenje uticali su na sve ovo, ali ima Boga - rekao je Đurić.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading