CRVENO-BELI IDU PO TREĆU DUPLU KRUNU U NIZU Zvezda protutnjala kroz Bačku Topolu, promašen penal došao glave TSC-u (VIDEO)
Foto: Privatna arhiva/FK Crvena zvezda

TSC je ušao agresivno u meč, a domaćem timu je u drugom minutu poništen gol, pošto je Saša Jovanović pre postizanja pogotka izašao van terena. TSC je u šestom minutu mogao da povede, pošto je dosuđen penal za domaći tim, jer je golman Crvene zvezde Milan Borjan oborio u svom šesnaestercu Stefana Vukića. Vukić je izveo penal, a Borjan je lako zaustavio njegov udarac.

Domaći tim je već u narednom napadu imao novu šansu, a Jovanović je šutirao preko gola. TSC je u 16. minutu postigao novi gol, koji je ponovo poništen, ali ovog puta Jovanović se našao u ofsajdu.

FK Crvena zvezda

FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda je prvu šansu imala u 20. minutu, a Kanga je pogodio stativu. Crvena zvezda je povela u 36. minutu iz penala, koji je dosuđen pošto je Dušan Cvetinović igrao rukom u svom šesnaestercu. Sa 11 metara precizan je bio Kanga. Do kraja prvog poluvremena nije bilo promene rezultata.

TSC je već na startu drugog poluvremena ostao sa igračem manje, pošto je Cvetinović dobio drugi žuti karton. Gosti su preko Ivanića u 56. minutu postigli drugi gol. Konačan rezultat postavljen je u 73. minutu. Glavni sudija meča Stanko Ostraćanin pokazao je na penal za Crvenu zvezdu, a precizan sa 11 metara bio je Kangva. Do kraja utakmice nije bilo promene rezultata.

CRVENO-BELI IDU PO TREĆU DUPLU KRUNU U NIZU Zvezda protutnjala kroz Bačku Topolu, promašen penal došao glave TSC-u (VIDEO)

FK Crvena zvezda

 

Crvena zvezda će u finalu Kupa Srbije igrati sa pobednikom meča između Vojvodine i Čukaričkog. Ovaj meč je večeras prekinut u Novom Sadu u 33. minutu zbog jakog nevremena i lošeg stanja terena u Novom Sadu pri vođstvu Čukaričkog 2:0. Termin nastavka utakmice biće naknadno saopšten.

TSC - CRVENA ZVEZDA 0:3 (0:1)

Kanga u 36. minutu (penal), Ivanić u 57. minutu, Kangva u 73. minutu (penal) za Zvezdu

Stadion: TSC arena, Sudija: Stanko Ostrašćanin

TSC: Filipović - Stojković, Stojić, Antonić - Cvetinović, Kuveljić, Đakovac, Petrović - Jovanović, Vukić, L. Ilić.

CRVENA ZVEZDA: Borjan - Vigo, Eraković, Dragović, Azarov - Kanga, Mijailović - Bukari, Ivanić, Katai (od 57. Kangva) - Pešić.

KRAJ!

73. minut - Kangva siguran! Zvezda overava prolaz u finale!

71. minut - Penal za Zvezdu! Ilić ruši Bukarija i sudija pokazuje na belu tačku!

68. minut - Veliku priliku imao je sada Bukari, ostao je sam na golmana Ilića, ali je njegov šut otišao pored gola.

57. minut - Katai ide van igre, a na terenu je Kangva.

56. minut - GOOOL! Ivanić se odlično snašao i glavom poslao loptu u mrežu!

47. minut - Cvetinović je dobio crveni karton! Napravio je nesmotren faul defanzivac domaćih i zaradio drugi žuti i isključenje!

46. minut - Počelo je drugo poluvreme!

POLUVREME!

36. minut - GOOOL! Kanga siguran sa bele tačke!

35. minut - Penal za Zvezdu! Igrao je rukom Cvetinović i dobio žuti karton! Sudija Ostrašćanin je morao da proveri VAR snimak i pokazao na belu tačku!

19.00 - Jako nevreme u Novom Sadu prekinulo je meč između Vojvodine i Čukaričkog.

18.57 - Gol u Novom Sadu! Badamosi uvećava prednost Vojvodine!

20. minut - Stativa! Prva šansa za Zvezdu i umalo gol. Kanga je šutirao sa nekih 25 metara, a golman Ilić uspeo da skrene loptu dovoljno da ona ne završi u golu.

15. minut - Jovanović je ponovo poslao loptu u mrežu, ali je sada gol poništen zbog ofsajda.

18.40 - Gol u Novom Sadu! Čukarički vodi pogotkom Viktora Rogana!

8. minut - Ređaju se šanse za domaće. Sada je Jovanović imao zicer, ali šalje loptu preko gola.

7. minut - Brani Borjan! Pročitao je stranu kapiten Zvezde i odbranio udarac Vukića!

5. minut - Penal za TSC! Loše je intervenisao, a onda Borjan srušio Vukića!

2. minut - Vukić je poslao loptu u mrežu, ali je gol poništen jer je lopta pre toga izašla van igre.

18.30 - Utakmica je počela!

17.54 - U isto vreme igra se i drugi polufinalni meč u Novom Sadu između Vojvodine i Čukaričkog. Ukoliko bude rezultatskih promena, obevetićemo vas o tome tokom live bloga.

17.40 - Dobar dan i dobrodošli na blog našeg portala posvećen polufinalnom meču Kupa Srbije između TSC-a i Crvene zvezde. Uz alo.rs pratite uživo dešavanja iz Bačke Topole.

 

 

 

PROČITAJTE KLIKOM OVDE NAJVAŽNIJE AKTUELNE VESTI

Komentari (0)

Loading