ANRI OSTAVIO MANEKENKU ZBOG SRPKINJE Izabranica Andrea govori tri strana jezika, obrazovala se u Kuvajtu i SAD, a majka je troje dece

11:58 | 03-05-2024

Fudbal 0

Francuski fudbaler Tijeri Anri poslednjih godina je u centru pažnje kao sportski komentator, bez dlake na jeziku

Tjeri Anri
EPA-EFE/NEIL HALL

Međutim, za razliku od mnogih fudbalera, oduvek je privatni život skrivao od očiju javnosti pa njegovim fanovima nije preterano poznato da ljubi Srpkinju, poreklom iz BiH, Andreu Rajačić već niz godina. Naime, ovaj tamnoputi fudbaler i lepotica iz Sarajeva upoznali su se u Španiji dok je bila u poseti sestri.

Manekenka plave kose odmah je zapela za oko Anriju, ali trebalo im je vremena da se rodi ljubav. Ipak, da su zajedno su potvrdili 2008. godine, a kasnije su dobili i troje dece. Pre nego što je upoznao Andreu, Anri je četiri godine bio u braku sa britansku manekenku Kler Meri, sa kojom ima ćerku Taru, koji je okončan 2007. zbog navodnog Anrijevog neverstva. 

ZVEZDA OBRADOVALA NAJMLAĐE NAVIJAČE Besplatan ulaz za decu do 14 godina za utakmicu protiv TSC-a

Tjeri Anri Printscreen
 

Inače, Andrea je po struci ekonomista i ne voli da se preterano eksponira, a smeta joj kada je naziva manekenkom. Ističe kako priča tri svetska jezika i da dolazi iz porodice intelektualaca, a intimu retko deli.

- Osoba sam koja puno drži do privatnosti i ne bih želim da istupam u javnosti sa bilo kakvim izjavama. Znate i sami kako je s osobama poput Tijerija i pod kakvim su pritiskom javne osobe. Oboje se slažemo u tome da ne iznosimo detalje o našoj vezi. Istina je da smo u vezi oko godinu dana i da smo se upoznali u Španiji. Više od toga, posebno sada, ne bih želela da otkrivam. Možda promienim mišljenje posle određenog vremena, ali zasad je tako - kratka je i iskrena bila Andrea Rajačić kada se saznalo za njenu vezu s Francuzom.

Majka Tatjana je profesorka ruskog jezika, a otac Nebojša jedan je od najuglednijih plastičnih hirurga u BiH, ali trenutno radi u Kuvajtu, gde vodi Kliniku za lečenje opekotina i plastičnu hirurgiju. Upravo u Kuvajtu su Andrea i njena mlađa sestra Jovana završile srednju školu, da bi posle toga nastavile obrazovanje u SAD, gde su u sklopu ekonomskog fakulteta završile studije menadžmenta.

Jovana je posle studija otišla u Barselonu,a baš je u Kataloniji Andrea upoznala Anrija koji je tada igrao za „blaugranu“, a onda bila kod sestre u gostima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Tagovi:

Komentari(0)

Loading