ŽIVELI! Golman Mančester sitija izbačen sa slavlja

06:30 | 21-05-2024

Fudbal 0

Vremešni čuvar mreže morao da napusti objekat jer je hteo kavgu

Ederson i Skot Karson
AP/Dave Thompson

 

Mančester siti je u nedelju osvojio četvrtu u nizu, rekordnu, titulu Premijer lige, a to je trebalo valjano proslaviti. I bili su „građani“ veseli u šampionskoj noći...

Fudbaleri Mančester sitija AP/Dave Thompson
 

Ekipa trenera Pepa Gvardiole je ušla u 38. kolo s dva boda prednosti ispred Arsenala, pa joj je pobeda protiv Vest Hema 3:1 omogućila odbranu naslova. Novi-stari šampioni su još na terenu „Etihada“ dobili trofej i medalje, a kasnije su zaposeli barove, noćne klubove i restorane u Mančesteru kako bi „nazdravili“ tituli... Neko je, međutim, preterao.

Skot Karson Profimedia
 

Kako pišu ostvrski mediji, iz jednog restorana oko četiri ujutro je izbačen golman Skot Karson. Kamere fotoaparata su ga uhvatile kako napušta objekat u pratnji obezbeđenja, pošto je navodno pokušao da se potuče s neimenovanom osobom.

Skot Karson AP/Stu Forster
 

Vođa koga svi vole

Karson je u karijeri branio za Lids, Liverpul, Šefild Vednzdej, Čarlton, Aston Vilu, VBA, Bursu, Vigan i Derbi. U Mančester siti je stigao 2019. na pozajmicu, a dve godine kasnije je potpisao ugovor. Mada je u dresu „građana“ upisao samo dva nastupa, njegov doprinos na atosferu u ekipi je nemerljiv. To je svojevremeno istakao i trener Gvardiola tvrdnjom da je „Karson vođa koga svi vole“.

Vremešni čuvar mreže (38), podsećanja radi, u Sitiju je pet godina i za to vreme samo dvaput je bio na golu. Uvek je imao status rezervnog golmana. Ugovor mu ističe ovog leta...

Komentari(0)

Loading