Roman Abramovič
EPA/Andy Rain
Roman Abramovič

EPA/Andy Rain

Roman Abramovič, Foto: EPA/Andy Rain

Posle godinu dana pauze, novogodišnja žurka Romana Abramoviča je ponovo održana!

Održana u "mansionu" vlasnika londonskog kluba koja vredi 39 miliona a nalazi se na prestižnoj lokaciji "Guvernerova plaža", preko stotinu zvanica je pozvano na šampanjac i najfiniji kaviraj koji novac može da kupi!

Među gostima su bili i njegova deca, a njih je sedmoro! Najstarija je Ana koja ima 27. godina! Ona je dospela u medije prvi put kad je imala 18. godina, a razlog je veridba sa Nikolajim Lazarevim 2010. godine, još kad je putovala u školu helikopterom! Roman je bio ljut zbog njihove veze, pa su njih dvoje raskinuli! Studirala je filozofiju, a za svoje punoletstvo je potrošila preko milion funti za organizovanje rođendana, a za nju kažu da je najskromnija u porodici!

Ana Abramovič, Foto: printscreen

Prestolonaslednik za Romanovu imperiju je njegov sin Arkadij koji ima 26. godina! Kao i Ana, Arkadij je sin Romanov i njegove druge žene Irine! On se snalazi i bez svog uca i to veoma uspešno, osnivač je i vlasnik "ARA Capital" koja se bavi gasom, uljem...

Standardan je na "Stanford Bridžu" i veliki je fanatik za fudbal!

Sofija Abramovič ima 24 godine, a za nju kažu da je "ludo dete" u porodici!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

idfc.

A post shared by Sofia Abramovich (@sofiaabramov1ch) on Mar 12, 2019 at 10:42am PDT

Ona voli da deli svoj glamurazan život sa njenim pratiocima na društvenim mrežama! Njen 18. je bio održan u noćnom klubu fudbalskog tima Čelsi!

Sofija Abramovič, Foto: instagram printscreen

Sofija često izlazi sa svojim poznatim prijateljima, Bekamovima i Remzijevima! Često troši i po 3000 funti za jednu noć samo da bi iznajmila sobu u prestižnim hotelima!

Ima i tri konja, Doru, Bilija i Zanzibara!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 

Have fun in France buddy ?

A post shared by Sofia Abramovich (@sofiaabramov1ch) on Nov 14, 2019 at 1:48am PST

Arina Abramovič ima svega 18. godina, a njen otac  je potrošio 50.000 funti da bi kupio svojoj mezimici konja koji se zove Pringl!

Ona sad završava koledž, a plan joj je da se zaputi u Australiju gde će raditi sa životinjama!

Irina i Arina Abramovič, Foto: instagram/i.v.a.2611

Ilija ima  16. godina i poslednje dete je iz veze sa drugom suprugom Irinom! Tračevi su govorili da će nastaviti da se bavi očevim poslom i da će upisati prestižnu školu "Eton"!

Još uvek nije poznato za šta se odlučio!

Aron i Lea Lu imaju pet godina a njihova majka je Daša Žukova!

Roman je bio oženjen sa Olgom Lisovom od 1987. godine do  1990., pa sa Irinom od 1991.- 2007. i sa Dašom od 2008. do 2017. godine! Njegovo bogatstvo se procenjuje na 9.3 milijarde funti, koje će morati da podeli na minimum sedam delova!