Novi Pazar
EPA-EFE/ANDREJ CUKIC
Novi Pazar

EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Novi Pazar, Foto: EPA-EFE/ANDREJ CUKIC

Andrija Kaluđerović i Milan Bojović nastavili su bitku za najboljeg strela u istoriji Super lige, obojica su postigli po gol u remijima svojih ekipa, pa je Andrija sad na 72, a Miloš na 70 golova.

Inđija je na domaćem terenu pobedila Novi Pazar 1:0 u 27. kolu Super lige.

Gol za domaćina postigao je Nebojša Bastajić u 88. minutu iz jedanaesterca, koji je dosuđen posle duela strelca jedinog pogotka i kapitena Novog Pazara Jasmina Trtovca u kaznenom prostoru gostujućeg tima.

Novopazarci su od 44. minuta imali igrača manje, zbog drugog žutog kartona je isključen Abdulaj Sise.

Napredak je pobedio na svom terenu Bačku 2:1.

Napredak je poveo u drugom minutu golom Saše Marjanovića, a prednost je udvostručio Alen Melunović u 62. minutu. Konačan rezultat postavio je Nikola Ašćerić u 74. minutu iz jedanaesterca.

Fudbaleri Javora i Rada odigrali su u Ivanjici 1:1. Beogradska ekipa povela je u 33. minutu golom su, a bod domaćima doneo je Andrej Ilić u 71. minutu.

Fudbaleri Mladosti i Metalca odigrali su u Lučanima takođe 1:1. Metalac je poveo golom Prestiža Mbongoua u 28. minutu, a izjednačio je Milan Bojović u 38. minutu.

U ponedeljak igraju Proleter - Spartak, TSC - Mačva, Radnik - Vojvodina), Voždovac - Crvena zvezda, Partizan - Zlatibor (18.10).

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: