Tijeri Anri
AP Photo/Claude Paris
Tijeri Anri

AP Photo/Claude Paris

Tijeri Anri, Foto: AP Photo/Claude Paris

Tjeri Anri je napustio mesto trenera Montreala iz porodičnih razloga i vratio se u London pošto nije želeo da i u novoj sezoni MLS lige bude odvojen od dece. Anri je kanadski klub preuzeo u novembru 2019. godine i prvi put posle četiri godine odveo klub u plej-of MLS. Međutim, sad je posle 15 meseci odlučio da se zahvali na saradnji i napusti klub iz porodičnih razloga.

Montreal je prošle sezone zbog pandemije koronavirusa bio prisiljen da se preseli u SAD, ali Anri nije želeo da ponovo ostavi porodicu.

- Teška srca odlučio sam da donesem ovu odluku. Prošla godina bila je izuzetno teška za mene lično. Zbog svetske pandemije nisam mogao da viđam decu. Nažalost, zbog stalnih ograničenja i činjenice da ćemo kao klub morati da se preselimo u SAD na nekoliko meseci, neće se ništa razlikovati. Odvajanje je preveliki napor za mene i moju decu. Zbog toga sa puno tuge moram da donesem odluku da se vratim u London i napustim Montreal. Želeo bih da se zahvalim navijačima, igračima i svim zaposlenima u klubu zbog kojih sam se osećao tako dobrodošlim - saopštio je Tjeri Anri odluku.

PROČITAJTE JOŠ: