U MORU RUŽNIH I VEST KOJA ĆE VAM RAZGALITI SRCE Bivši fudbaler Zvezde pobedio leukemiju, a danas je postigao i gol (VIDEO)

Stefan je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, potom je prešao u slovačke Košice. Zatim se vratio u svoje Pančevo i zaigrao za Dinamo.

Stefan Čikić
Stefan Čikić, Foto: Lična arhiva

U vreme korone medijski prostor preplavile su loše, ružne vesti, one koje teraju suze na oči, a da nisu radosnice.

Ipak, pronađe se i pokoja lepa, koja ulepša dan, razgali dušu.

Ova je jedna od tih...

Stefan Čikić (27), nekada veliki talenat Crvene zvezde, uspeo je da pobedi leukemiju!

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Stefan Čikić (@stefancikic)

Zaigrao je za Dinamo iz Pančeva, a posle dve godine postigao je i gol.

Na meču Srpske lige Vojvodina u kom je Dinamo poražen od Vršca (1:2) postigao je gol posle odlične kontre.

Stefan je prošao mlađe kategorije Crvene zvezde, potom je prešao u slovačke Košice. Zatim se vratio u svoje Pančevo i zaigrao za Dinamo.

- Sjajno dete, koje je putovalo iz Pančeva na "Marakanu", a nikada nije zakasnio na trening - svojevremeno je rekao trener Zvezde Vladan Milojević.

Posle borbe sa opakom bolešću februara 2019. Stefan je obelodanio da je uspeo.

- Danas sam uspešno završio kliničko lečenje i poslednju terapiju – obelodanio je tada Stefan. - Želim da se zahvalim svima koji su bili uz mene na bilo koji način. Hiljade poruka koje sam dobio su me gurale napred u onim najtežim danima. O "njoj" ne bih previše da pričam, bilo je uspona i padova, poručio bih samo svim ljudima koji se nalaze u situaciji u kojoj sam ja bio, da budu strpljivi, pozitivni i da postoji svetlo na kraju tunela. Posebno bih se zahvalio mojim roditeljima i sestri koji su bili svaki sekund tu za mene. Siguran sam da ću iz ovoga izaći jači i da će ceo ovaj period biti ružna prošlost. Još jednom veliko hvala svima.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti