Frenk Lampard
EPA Gerry Penny
Frenk Lampard

EPA Gerry Penny

Frenk Lampard, Foto: EPA Gerry Penny

Vlasnik Čelzija Roman Abramovič nije izgubio poverenje u menadžera ekipe Frenka Lamparda, ali je, kako prenose pojedini engleski mediji, odlučio da mu dovede pomoć u vidu bivšeg trenera Partizana.

Posle 17. kola, londonski velikan se nalazi tek na devetom mestu Premijer lige sa 26 bodova, što ne nije ni blizu da ispuni očekivanja navijača i čelnika kluba koji je u letnjem prelaznom roku potrošio ogromnu svotu novca na pojačanja. Abramovič je zato odlučio da Frenku Lampardu dovede pomoćnika i savetnika – Avrama Granta. Iskusni Izraleac je vodio Čelsi u sezoni 2007/08, a bez angažmana je od 2018. godine.

Avram Grant

Youtube/zecadjuric

Avram Grant, Foto: Youtube/zecadjuric

Abramovič u njemu vidi idealnu osobu koja će pomoći mladom treneru, Lampardu, da iskontroliše situaciju u klubu i popravi učinak. Grant je nedavno poslao poruku podrške aktuelnom menadžeru i navijačima.

– O aktuelnoj situaciju u klubu mogu da kažem sledeće: Moraš da budeš jak kada stvari ne idu kako si zamislio. Kada idu dobro, svi su genijalci i znaju šta bi trebalo da se radi. Ali, u ovakvim momentima treba biti snažan, potražiti razne opcije i pokazati karakter.

Grant je posle odlaska iz Čelsija vodio Portsmut i Vest Hem, pre nego što je u januaru 2012. godine stigao u Partizan, gde se zadržao pet meseci.

PROČITAJTE JOŠ: