Zenga i Mihajlović
printscreen
Siniša Mihajlović

EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Siniša Mihajlović, Foto: EPA-EFE/GIORGIO BENVENUTI

Legendarni srpski fudbaler, a sada stručnjak Siniša Mihajlović igra najbitniju utakmicu života, a poslednjih nekoliko meseci smo imali priliku da upoznamo i emotivnu stranu Srbina koji se suprostavio leukemiji koja mu je dijagnostikovana prošlog leta!

Gostujući na jednoj italijanskoj emisiji Siniši je pušten video-klip od legendarnih igrača koji su igrali sa njim, među njima je bio i bivši trener Crvene zvezde - Valter Zenga!

"Ćao Siniša, gde si brate, kako si? Veliki čoveče!" - započeo je nekadašnji golman na srpskom svoju poruku: "Sećam se dok smo bili u Sampdoriji nismo se razdvajali. I stalno smo težili istom cilju, da budemo najbolji u svemu"

Zenga

FK Crvena zvezda printscreen

Zenga, Foto: FK Crvena zvezda printscreen

Bivši trener crveno-belih izgleda neprepoznatljivo, skroz se ošišao i stavio je naočare!

"Ti si me naučio svemu... Da nikada ne odustajem, da uvek budem svoj i uvek glava gore. Kakva god da je situacija u životu! Ti si mi dokazao da si čovek sa velikim Č! I ja nikada nisam ni sumnjao u to! Šaljem ti veliki zagrljaj odavde iz Milana i SAMO JAKO!" - rekao je Zenga da bi na kraju dodao na srpskom: "Brate! Veliki igralu!" 

Zlatan Ibrahimović

Spada/LaPresse via AP

Zlatan Ibrahimović, Foto: Spada/LaPresse via AP

Pored Zenge, Mihajloviću su se obratili i Manćini, Toti i Ibrahimović, a posebno su ga dirnule reči Šveđanina:

"Ajde prijatelju i brate! Svi smo srećni što si se vratio na klupu! Znao sam da si najjači od svih. Čekamo te na terenu ali nemoj da nam stvaraš previše problema kad budemo igrali protiv tebe!"

Siniša je potom odgovorio: "Ibra mi je kao brat, sukobili smo se kao igrači, ali smo kasnije postali prijatelji!" 

Ceo snimak možete da pogledate ispod!