Fk Crvena zvezda
FK Crvena zvezda Facebook
Fk Crvena zvezda

FK Crvena zvezda Facebook

Fk Crvena zvezda, Foto: FK Crvena zvezda Facebook

Fudbaleri Crvene zvezde pobedom protiv Vojvodine proslavili su 32. titulu šampiona Srbije. Nakon još jedne impresivne sezone crveno-beli su se okitili peharom nacionalnog šampionata, a 25. maja će imati priliku da dođu i do duple krune.

Slavlje igrača Zvezde trajalo je do kasno u noć, a slavilo se i na terenu, ali i severnoj tribini. Iako navijača nije bilo zbog epidemiološke situacije, kapiten crveno-belih Milan Borjan odneo je titulu na severnu tribinu gde su inače smešteni najvatreniji navijači crveno-belih.

Dan nakon velikog dana za klub iz Ljutice Bogdana kapiten se oglasio na Instagramu emotivnom porukom u kojoj se zahvalio svima u klubu od masera do spremačica.

- Četiri godine velike sreće! Četiri godine rada, truda, odricanja i velikog uspeha! Hvala mojim saigračima, hvala svim zaposlenima u klubu čiji se rad ne vidi možda na slikama, ali nama igračima puno znači! Hvala stručnom štabu, maserima, doktorima, nutricionistima, ekonomima, kuvaricama, spremačicama... ovo je i vaš uspeh! Hvala upravi kluba! Naravno, veliko hvala našim navijačima čiju podršku i snagu osećamo i kada nisu na tribinama! Znajte da su svi ovi uspesi za vas - 32. titula, a četvrta zaredom! Ljudi, ISTORIJA - napisao je Milan Borjan na Intagramu u vidu govora koji bi svakako održao svima pomenutima da nije zabrana okupljanja zbog koronavisusa.

 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 

A post shared by Milan Borjan (@borjan_milan_official)