Dejan Stanković
FK Crvena zvezda
Dejan Stanković

FK Crvena zvezda

Dejan Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Tim Dejana Stankovića  bi ubedljivom pobedom premašili od 100 postignutih golova u sezoni.

Crveno-beli su do sada dali 96, golova, a strateg Crvene zvezde tvrtdi da očekuje da će njegovi momci dati maksimum na ovom meču.

- Gledam samo moju ekipu, spremam utakmicu po utakmicu i znam koliko sebe dajemo, koliko smo mečeva odigrali ove godine i koliko smo toga "prebacili" preko naših leđa, tako da gledamo samo sebe i ne bih da komentarišem ništa drugo što je van Crvene zvezde - rekao je šef struke crveno-belih.

On ističe da nema opuštanje, iako je pitanje šampiona Superlige rešeno.

- Kada se dođe do jednog cilja sigurno da možemo da očekujemo pad koncentracije, na tome ćemo raditi i to nam je prvi zadatak, jer sezona traje još mesec dana. Igrači moraju na pravi način da pristupe obavezama, zbog njih samih, da ne bi došli u rizik od mogućih povreda, jer pad koncentracije obično vodi takvim situacijama. Moja obaveza je da držimo koncentraciju do poslednjeg dana treninga, poslednje utakmice i da budemo pravi. Ne želim opuštanje, nije to u našem mentalitetu, na tome smo radili već više od godinu dana, da na svakoj utakmici budemo oni pravi i pristupimo kao da se radi o finalu, tako će biti i sada.