Nemanja Nikolić
EPA
Nemanja Nikolić

EPA

Nemanja Nikolić, Foto: EPA

Srbin koji sa uspehom nosi dres Mađarske, Nemanja Nikolić, po prvi put će u nedelju, 11. oktorbra zaigrati na "Marakani" i to kao član reprezentacije čiji pasoš ima, iako je rođen u našoj državi.

- Drago mi je što ću konačno da zaigram na Marakani. Žao mi je što neće biti publike, čuo sam da je atmosfera uvek bila sjajna, šteta što ću da ostanem uskraćen za poseban osećaj. Do sada sam odigrao jedino prijateljsku utakmicu za Videoton protiv Partizana. Igraćemo i revanš u Mađarskoj, nadam se i u nokaut fazi na EP sledeće godine - kazao je 32-godišnji napadač za "Sportski žurnal".

Kao i Srbiji, Mađarska je u finalu plej-ofa Lige nacija i sastaće se sa Islandom. Ovog četvrtka naše komšije su bile bolje od Bugarske na gostujućem terenu sa 3:1.

Nemanja Nikolić

EPA

Nemanja Nikolić, Foto: EPA

- Islanđani su bolji od Bugara i zbog toga moramo da ispravimo greške. Jako je važno da smo postigli tri gola na gostovanju. Čeka nas težak posao 12. novembra. Sa Islandom smo igrali 1:1 na PE 2016. u Francuskoj, oni su stigli do četvrtfinala, a mi do osmine finala. Naš rival ima izgrađen sistem. Nadam se da će nam publika pomoći da odemo u završnicu, iako neće biti popunjen pun kapacitet 'Ferenc Puškaš arene', već 30 odsto, što je 20.000 ljudi - rekao je Nikolić.

Meč između Srbije i Mađarske igra se na stadionu Crvene zvezde u nedelju od 20.45.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

mamlaz

10.10.2020 21:29

I sta rekoste ? Kako se zove ovaj nas deran ?