Žoržinjo i Eden Azar
EPA-EFE/Neil Hall
Žoržinjo i Eden Azar

EPA-EFE/Neil Hall

Žoržinjo i Eden Azar, Foto: EPA-EFE/Neil Hall

Fudbaler Real Madrida Eden Azar izvinio se i rekao da nije želeo da uvredi navijače tog kluba, nakon što se smejao i šalio sa igračima Čelsija posle poraza u revanš utakmici polufinala i eliminacije iz Lige šampiona.

- Žao mi je. Pročitao sam mnogo mišljenja o meni, nisam nameravao da uvredim navijače Real Madrida. Oduvek mi je bio san da igram za Real Madrid i došao sam ovde da bih pobedjivao. Ova sezona nije gotova i zajedno moramo da se borimo za titulu u La ligi. Napred Madrid - naveo je Azar na društvenim mrežama.

Real je ukupnim rezultatom 3:1 izgubio dvomeč polufinala Lige šampiona protiv Čelsija. Londonski klub je u sredu na Stamford Bridžu pobedio sa 2:0, a prošle sedmice bilo je 1:1 u Madridu.

Azar, koji je odigrao 350 utakmica i postigao 110 golova za Čelsi od 2012. do 2019. godine, zamenjen je u završnici utakmice posle slabe igre. Po završetku utakmice belgijski fudbaler je čestitao bivšim saigračima na uspehu, a sa nekim od njih se smejao i šalio i bio dobro raspoložen.

To je naljutilo navijače Reala i pojedine španske medije, a neki navijači su tražili od uprave da proda Azara.

Posle 34 kola u Primeri, Atletiko Madrid je prvi na tabeli sa 76 bodova, a Real Madrid i Barselona imaju po 74 boda na drugom odnosno trećem mestu.