Njegoš Petrović
FK Crvena zvezda
Njegoš Petrović

FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović, Foto: FK Crvena zvezda

- Izuzetno teško gostovanje i napeta utakmica. Bio je ovo pravi derbi kola, a da je više ovakvih mečeva, siguran sam da bi kvalitet lige bio na znatno višem nivou. Bilo je jako teško igrati, stvorili smo veliki broj prilika, a Bog nas je na kraju nagradio za igru koju smo prikazali – istakao je Njegoš Petrović.

Osvrnuo se Petrović i na veliki broj prilika koje su fudbaleri Crvene zvezde imali na utakmici protiv Spartaka, ali i na evropskom meču protiv Milana.

- Veliki broj šansi utiče na samopouzdanje, sa druge strane mislim da smo utakmicu trebali ranije da rešimo. Kao i protiv Milana i sa Spartakom smo stvorili veliki broj prilika za gol, radimo dosta na završnici, međutim moraćemo da nastavimo tako, verujem da ćemo vremenom lakše postizati golove.

Crveno-bele u četvrtak očekuje revanš meč u okviru šesnaestine finala Lige Evrope protiv Milana, a vezni igrač Zvezde istakao je da cilj prolaz u narednu rundu takmičenja.

- Nije rano pričati o Milanu, sada kada je utakmica protiv Spartaka završena, svu pažnju usmeravamo ka revanšu. Imaćemo vremena da analiziramo utakmicu koju smo odigrali na našem stadionu, ali ono što je sigurno idemo na pobedu i prolaz – zaključio je Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: