KRAJ SAGE Grujić konačno napušta Liverpul, zna se i ime novog kluba

Srpski reprezentativac je sve ove godine bio pod ugovorom sa klubom sa Enfilda, ali nikad nije dobio pravu šansu u još uvek aktuelnom šampionu Engleske.

Marko Grujić
Marko Grujić, Foto: EPA/Jose Manuel Vidal

Bliži se definitivan rastanak Liverpula i Marka Grujića. Porto u junu želi da otkupi ugovor srpskog reprezentativca od Liverpula, javlja portugalski ,,Diario rekord“.

Nekadašnji vezista Crvene zvezde je zadovoljio na "Dragau" i ne bi trebalo da kupuje kartu nazad za Liverpul, prema pisanju portugalskih medija. Grujić (25)  je među prioritetnim poslovima koje Porto želi da obavi predstojećeg leta, ali postoji problem koji bi mogao da uspori čitav posao. Portugalski velikan ne želi da plati 23 miliona funti koliko je Liverpul tražio prethodnog leta za Grujića.

Dve strane će pokušati da pronađu zajednički jezik, što bi bilo u interesu svih, jer je Marku potrebno mesto gde će se stacionirati i pritom imati mesto startera, što bi Porto mogao da mu garantuje. I Liverpul mora da bude svestan da su cene pale posle pandemije, pa se očekuje da se nađe kompromis i posao okonča na opšte zadovoljstvo. 

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti