Arsen Venger
EPA/JuanJo Martin
Arsen Venger

EPA/JuanJo Martin

Arsen Venger, Foto: EPA/JuanJo Martin

 Predsednik FSS Slaviša Kokeza želeo je veliko ime na klupi "orlova".

- Kokezi se dopao predlog jednog od saradnika iz sportskog sektora da bude angažovan stranac na mestu selektora, ali je insistirao da to bude neko čiji bi dolazak izazvao divljenje javnosti. On ne bi žalio novac da dovede inostranog stručnjaka, ali isključivo nekog iz samog krema evropskog fudbala. Bio bi spreman da obori rekord kad je reč o selektorskoj plati, a dosad je u Srbiji najviše zarađivao pokojni Radomir Antić, koji je posle izborenog plasmana na SP 2010. dobio ugovor na 1,2 miliona evra godišnje - otkriva izvor Informera.

Da li ste za stranica na klupi Srbije?

 

Ipak, legendarni trener ne razmišlja o povratku na klupu.

- Venger se lepo izrazio o srpskim igračima i reprezentaciji, zna da imamo mlad i vrlo perspektivan tim, za koji veruje da mu je mesto na sledećem Mundijalu. Ipak, ljubazno je odbio da baš on pokuša da odvede "orlove" u Katar.

Fudbalski savez Srbije planira da do 15. decembra imenuje naslednika Ljubiše Tumbakovića, a među kandidatima su Vladan Miliojević i Veljko Paunović.

Pročitajte još:

Komentari (3)

Boris

02.12.2020 10:52

Ne vredi ,gnjilo je iznutra! Nije do trenera...treba da se zasuču rukavi i da se počne ozbiljno raditi na čitavoj infrastrukturi. Od petlića pa do Kokeze

Lola

02.12.2020 10:54

Nerazumem zasto nestavi onog dripca iz Vojvodine,mogao bi da njim da upravlja kako oce.

Pekson

02.12.2020 12:43

cije pare ne bi Kokeza zalio? jel daje iz svoga dzepa?