Mladen Krstajić
Alo/Marko Metlaš
Mladen Krstajić

Alo/Marko Metlaš

Mladen Krstajić, Foto: Alo/Marko Metlaš

Šef struke TSC-a Mladen Krstajić izjavio je da se raduje utakmici protiv Crvene zvezde, koja je na programu u sredu od 16.05. Nekadašnji selektor Srbije je istakao da su crveno-beli trenutno najbolja ekipa u Srbiji. TSC igra odlično od dolaska Krstajića, nema poraz u pet odigranih kola, uz osvojenih 11 bodova. 

- Zvezda igra odličan fudbal u poslednje vreme, to je pokazala i u utakmicama u domaćem prvenstvu i u utakmicama protiv Milana. U dobroj su formi, a meni je drago što nam u goste dolaze baš u trenutku kada smo i mi, na drugoj strani, u dobroj formi. Imamo pet utakmica bez poraza i bez primljenog gola, tako da u sutrašnju utakmicu idemo sa velikim optimizmom - rekao je Krstajić.

Bivši kapiten Partizana je poručio da su njegovi igrači spremni, ali i svesni odgovornosti.

- Svesni su da su postali pravi takmičari i očekujem pravu utakmicu svih 90 minuta.

Kapiten tima iz Bačke Topole Saša Tomanović izrazio je žaljenje što je Zvezda eliminisana u Evropi, ali je istakao da su crveno-beli pružili dobru igru u duelu sa Milanom.

- Zvezda i u prvenstvu igra veoma dobro. Svestan sam da će nam biti izuzetno teško da ih ugrozimo u Senti, ali nećemo se predati unapred. Naša ekipa je imala dobar početak sa pet utakmica bez primljenog gola. Osvajamo bodove na svakoj utakmici i bilo bi lepo da i protiv Zvezde nastavimo ovako i da pokušamo da ne primimo gol - rekao je Tomanović.

Bivši član Crvene zvezde Marko Petković istakao je da uvek ima poseban motiv kad igra protiv kvalitetnih protivnika.

- Mi ćemo se potruditi koliko god je to trenutno u našoj moći. Neće biti lako, ali daćemo maksimum - rekao je Petković.

Standings provided by SofaScore LiveScore

PROČITAJTE JOŠ: