Duško Tošić
Marko Metlaš
Duško Tošić

Marko Metlaš

Duško Tošić, Foto: Marko Metlaš

Sportski direktor Crvene zvezde na početku razgovora za "Arenusport" rekao je da se nada da će Filipo Falko uskoro postati novi igrač crveno-belih.

- Falko je odličan igrač, igrao je Seriju A prošle sezone, imao je zapaženu rolu. Crvena zvezda ga želi i nadamo se da će potpisati - rekao je Mrkela.

To su lepe vesti za navijača Zvezde, ali je Mrkela imao i one loše, a to je da Duško Tošić neće pojačati klub iz Ljutice Bogdana.

- Mi u ovom trenutku imamo četiri štopera, jako smo zadovoljni njima, mali Eraković je pokazao kvalitet i imao minutažu na jesen. Ima interesovanja za Degeneka. Ako Degenek ode, imamo tri štopera, imamo i nekoliko igrača koji mogu da odgovore na toj poziciji, Rodić, Odada su među njima, tako da mislim da nećemo dovoditi nikoga.

Mitar Mrkela

Alo!/Marko Metlaš

Mitar Mrkela, Foto: Alo!/Marko Metlaš

Zvezda radi i na prodaji Njegoša Petrovića za kog postoji interesovanje klubova iz najjačih liga Evrope.

- Njegoš se istakao dobrim igrama na jesen, igrao je dobro u Evropi, igrao je dobro i ima interesovanja za njega iz liga petica, ne znam dokle je došlo s tim, znam da se pregovara

Objasnio je Mrkela i šta se dešavalo sa Andrijom Radulovićem koji je odbio selidbu u Grafičar.

- Poslednjeg dana priprema na Kipru, razgovarao sam sa Stankovićem, proleće donosi manje utakmica i manje prilike za igrača kao Radulović, procena je da igra polusezonu u seniorskom timu, da se vrati na leto. Predočio sam mu to, vidim da je sa njegove strane bilo drugačijeg mišljenja. Zvezda ima B tim, on bi dobio kvalitetnih 15 seniorskih utakmica. On neće u Grafičar, kako trenutno stvari stoje neće, nisam razgovarao s njim posle toga, kada se vratim iz Antalije pričaćemo - rekao je Mrkela.

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Бобе

22.01.2021 18:52

Мене је обрадов'о.