SCENA KOJA JE PRIVUKLA MNOGO PAŽNJE Otkriveno šta je Jojić dao Sumi u Šapcu, nije cedulja od Stanojevića, već nešto sasvim drugačije

Partizan je posle preokreta slavio protiv Mačve (2:1).

Sejduba Suma
Sejduba Suma, Foto: FK Partizan

Mnogo pažnje medija i navijača privukla je scena iz 72. minuta utakmice 32. kola Super lige Srbije između Mačve i Partizana, u kojoj Miloš Jojić predaje beli papirić Sejdubi Sumi koji on guta, izazvala je veliku medijsku pažnju. Svi koji su gledali prenos pomislili su da je reč o poruci koja je upućena od strane stručnog štaba, vezena za nastavak utakmice.

Ali, istina je drugačija:

- U toku je Ramazan i moja porodica i ja kao vernici se pridržavamo verskog posta, pa zato ne jedem i ne pijem u toku dana, do zalaska sunca. Već oko 19:30 mogu da jedem i Zeka mi je dao proteinsku čokoladicu da bih dobio energiju za nastavak utakmice - otkriva Sejduba Suma koji, kao i ostali igrači iz tima, deli sreću zbog pobede.

- Svi koji igraju fudbal u Partizanu znaju koliko smo srećni kada pobeđujemo. Od nas se očekuju najbolji rezultati, pobede, da smo u svakoj utakmici fokusirani i angažovani i mi se uvek trudimo da im vratimo na terenu. Ništa nije lako, ali verujemo u tim do poslednje sekunde! Bitna je želja i fokus!

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.