Seku Sanogo
EPA/Andrej Cukic
Seku Sanogo

EPA/Andrej Cukic

Seku Sanogo, Foto: EPA/Andrej Cukic

Seku Sanogo otputovao je sa saigračima iz crveno-belog tabora u Nemačku gde će Crvena zvezda u četvrtak (21 čas) izaći na megdan Hofenhajmu u 1. kolu L grupe Lige Evrope.

Internacionalac iz Obale Slonovače redovan je među startnih 11 kod trenera Dejana Stankovića, pa nema sumnje da će igrati na evro sceni.

Na domaćoj će sigurno pauzirati zbog crvenog kartona u 163. večitom derbiju, ostaje samo pitanje koliko, pošto ga je naknadno prijavio i Partizan Disciplinskoj komisiji FSS.

Protiv crno-belih Sango je nehotice u žaru borbe povredio Sejdubu Sumu, ispostavilo se teže, pa fudbaleru Partizana predstoji višenedeljna pauza, uz napomenu da je dobro prošao, jer je mogao da ostane bez oka. Od toga su ga delili milimetri.

U prijavi Partizana traži se oštro kažnjavanje Zvedinog veziste jer mu ovo nije prvi put da neopreznim startom povredi rivala.

Na Banovom brdu je 11. septembra teško povredio kapitena Čukaričkog Marka Docića, koga su sa terena izneli na nosilima. Još se oporavlja od povrede, ne zna se kad će biti sposoban da kroči na teren posle povrede kolena.

Posle oba duela Sanogo nije isključen, za start na Docića dobio je žuti karto od sudije Lazara Lukića, za faul nad Sumom od Simovića nije dobio ni taj vid opomene.

PROČITAJTE JOŠ:

Komentari (1)

Rile

21.10.2020 12:48

sanogo tako igra samo protiv timova koji imaju zvezde u svojim redovima, koje on čuva veoma bezuspešno i svestan je da ne može da ih zaustavi regularnim startovima. Onda dobije zadatak od trenera ili Terzića da po svaku cenu mora da zaustavi napadača i onda se dešava što se dešava. Niko ga ne kažnjava zato što je Zvezdin igrač.