Njegoš Petrović
FK Crvena zvezda
Njegoš Petrović

FK Crvena zvezda

Njegoš Petrović, Foto: FK Crvena zvezda

Posle odrađenog prvog dela priprema na Kipru, stigli su fudbaleri Zvezde u Tursku, a Njegoš Petrović tvrdi da, iako postoji umor, svi igrači se osećaju odlično.

- Sjajno se osećam zaista. Imam mali problem sa upalom tetive kod kolena, ali ništa strašno. Lepo je doći u Antaliju, prošla godina mi je ostala u sjajnom sećanju, tako da mi baš prija što smo sada u Turskoj. Juče nas je dočekalo nešto hladnije vreme, gde sam baš sa Krstovićem pričao da ne možemo da verujemo da je tako niska temperatura u Turskoj. Posle toga smo imali jak trening, malo nas je iznenadilo to posle puta, ali smo navikli na predan rad. Kondicioni trener Panonćini nas je odavno uveo u takav ritam, tako da znamo šta možemo da očekujemo - počeo je Petrović.

Imaće četiri provere u Turskoj fudbaleri Crvene zvezde.

- Odigraćemo četiri utakmice za veoma kratak period, što nije lako. Rezultat možda nije u prvom planu, ali mislim da je izuzetno važan, jer daje na samopouzdanju. Mnogo će nam značiti ove utakmice, jer imamo dobre protivnike, tako da, ukoliko sve odradimo kako treba, biće ovo sjajno proleće za Zvezdu.

Navikao se Petrović na taktičko uvežbavanje koje je često na treninzima Dejana Stankovića.

- Prošle godine smo zaista dosta toga novog naučili, ali sada smo se već navikli na sve i mnogo nam je lakše da taktički ispunimo sve neophodne zahteve. Naravno, trudimo se da uvek napredujemo, ali u svakom slučaju smatram da smo na taktičkom planu fenomenalni.

Kratak je bio što se tiče želja za prolećni deo sezone.

- Nadam se da ćemo osvojiti "duplu krunu" i eliminisati Milan - zaključio je Petrović.

PROČITAJTE JOŠ: