Premijer liga
EPA
Premijer liga

EPA

Premijer liga, Foto: EPA

Imate nedoumicu u sastavljanju ekipe za Fantazi? Mi smo tu da vam pomognemo. Pred 26. kolo Premijer lige na portalu alo.rs možete na pronađete TOP 5 predloga za promenu u sastavu za predstojeći vikend. Dakle, papir i olovku u ruke, krećemo!

Vreme je da bacite sve karte na sto, bližimo se kraju sezone, a pred nama je verovatno i poslednja prilika da se ozbiljno profitira i popravi bodovni saldo. Ovog vikenda na programu je duplo kolo, a ukoliko ne bude nekih odlaganja zbog korona virusa, ovo je poslednji dupli program ove sezone. Dakle, vreme je da iskoristite adute koje imate, vajld kard, trostruki poeni kapitena... jednostavno duplo kolo je pravo vreme za tako nešto.

1. Harvi Barns

Harvi Barns

AP/Michael Regan

Harvi Barns, Foto: AP/Michael Regan

Istina, Lester ispred sebe ima dve ne tako jednostavne prepreke. "Lisice" prvo dočekuju Arsenal, a onda idu na noge Barnliju, ali mladi vezista ekipe Brendana Rodžersa je "must have". Usled izostanka Džejmsa Medisona, upravo je Barns taj koji preuzima odogovornost u veznom redu.

Gol i asisntencija protiv Aston Vile, pogodak u okršaju sa Liverpulom, jednostavno Englez je u sjanoj formi pa ne čudi što je prvi po transferima ovog vikenda. Čak 640.000 menadžera ga je ubacilo u svoj tim. Cena od 6.9m čini ga pristupačnijim od svojih kolega iz drugih klubova.

2. Dominik Kalvert-Lujin

Barnli Everton

EPA

Barnli Everton, Foto: EPA

Napadač Evertona bio je u sjajnoj formi sve dok ga lakša povreda nije odvojila od terena na neko vreme. Sada je ponovo spreman da nastavi tamo gde je stao. Reprezentativac Engleske je na drugom mestu po transferima pred 26. kolo, a čak 460.000 menadžera je odlučilo da mu ukaže šansu.

Everton na svom terenu dočekuju poljuljani Sautempton, a onda gostuje Vest Bromvič Albionu. Oba meča su šansa za Lujina da pokaže šta zna. Njegova cena je 7,7m. Nije ni malo, a ni mnogo. Svakako vredi rizikovati i ubaciti ga u tim.

3. Davidson Sančez

Everton - Totenhem

EPA

Everton - Totenhem, Foto: EPA

Ako pogledamo najbolji raspored u naredne tri utakmice, definitnvo je Totenhem u najboljoj poziciji. Kod kuće protiv Barnlija, pa gostovanje Fulamu, a onda ponovo na svom stadionu protiv Kristal Palasa. To su utakmice koje "pevci" jednostavno moraju da pobede, ali i da sačuvaju svoju mrežu.

Upravo iz tog razloga Davidson Sančez je pravi izbor. Dva gola protiv Evertona u Liga Kupu možda naslućuju i neki pogodak visokog Kolumbijca. Cena od 5,2m čini ga najeftinijim defanzivcem Totenhema, a Žoze Murinju mu ukazuje poverenje pa to možete učiniti i vi.

4. Džoš Maja

Džoš Maja

EPA

Džoš Maja, Foto: EPA

Ako ste planirali da profitirate od igrača koji su jeftiniji, ali ste uz to spremni i na kockanje onda je novajlija u redovima Fulama Džos Maja pravi izbor. Momak koji je nedavno stigao u redove "kotidžersa" iz Bordao postigao je već dva pogotka.

Fulam u naredna dva meča igra protiv Kristal Palasa i Totenhema, a nije da Maja neće dolaziti u priliku da popravi golgeterski saldo. Cena od 5,5m trebalo bi da bude pristupačna svima tako da eto prilike da se proslavite i sa jeftinijom opcijom preteknete prijatelje sa kojima igrate Fantazi.

5. Džek Griliš

Džek Griliš (Aston Vila)

EPA-EFE/Laurence Griffiths

Džek Griliš (Aston Vila), Foto: EPA-EFE/Laurence Griffiths

Ubedljivo najteža odluka u ovih pet predloga bio je sjajni vezista Aston Vile. Mi ćemo vam predložiti da uradite sledeće. Ako niste iskoristili "Vajldkard" onda obavezno ubacite u svoj tim Džeka Griliša i pričekajte do sledećeg vikenda kada je najavljen njegov povratak na teren, jednostavno, čovek je mašina za bodove i vredi ga imati u timu.

Ukoliko niste iskoristili "Free hit", onda za ovo duplo kolo iskoristite tu opciju i izbacite Griliša iz ekipa samo na ovo kolo, taman će se nakon toga vratiti u tim. Idealno bi bilo da poslušate naš prvi predog i zamenite ga za Harvija Barnsa.

PROČITAJTE JOŠ: