fudbalska lopta smrt
Alo/Marko Metlaš
fudbalska lopta smrt

Alo/Marko Metlaš

fudbalska lopta smrt, Foto: Alo/Marko Metlaš

- Sa nevericom, tugom i šokom primili smo vest da je naša fudbalerka Edina Serhatlić preminula u 20. godini života - navode iz tuzlanske Slobode.

Tužna informacija potresla je sve u Klubu.

Oglasio se predsednik Elmir Šećerbegović:

- Ova vest nas je šokirala i iznenadila. Svi u klubu smo jedna velika porodica i prerani Edinin odlazak nas je mnogo rastužio. Porodici Serhatlić upućujem izraze najdubljeg saučešća. Uz vas smo u ovim teškim trenucima.

Edina je bila omiljena među devojkama u crveno-crnom dresu. Potvrđuju to reč svih iz kluba.

Trener Armin Mujezinović nije krio tugu:

- Sa tugom možemo izjaviti da smo izgubili dobru, vaspitanu devojku, koja je svaki dan živela Slobodu i bila ponosna što je nosila grb kluba. Igračica koja je Slobodu i naš tim nosila u srcu, na svakom treningu, svakoj utakmici. Hvala ti Serhi za sve.

Kapiten Merima Aljić imala je samo reči hvale:

- Sećam se kada me je pitala da počne da dolazi na treninge mlađih kategorija kako bi napredovala i bila što bolja. Taman kad se posvetila fudbalu, razbolela se. Serhi, naša dobrica, uvek spremna pomoći i uvek raspoložena za trening. Uvek ću pamtiti tvoju radost nakon postignutog gola. Zauvek ćes biti u našim srcima i uvek ćemo te se rado sećati. Naša svaka naredna utakmica biće za tebe!

BONUS VIDEO:

PROČITAJTE JOŠ: