Filip Stevanović
FK Partizan
Filip Stevanović

FK Partizan

Filip Stevanović, Foto: FK Partizan

- Kada se okrene licem prema vama, vi ste "mrtvi". Jeste, on je krilni igrač, ali njegova sposobnost da postiže golove je neverovatna. Njegov udarac desnom nogom je smrtonosan, ako mu dopustite da se namesti, "ubiće vas" iz bilo koje pozicije - rekao je Milošević i nastavio:

- Već je bio u klubu kada sam ja došao. imao je 16 godina i nešto malo više, tri meseca. Ali, kada igra fudbal, na terenu se to ne vidi. Njegova fudbalska inteligencija je vrlo visoka, a on igra zrelo. Eksplozivan je, brz, ima sjajnu tehniku, kombinuje neke stvari koje retko idu jedna sa drugom.

Savo Milošević

ALO! Miloš Topalović

Savo Milošević, Foto: ALO! Miloš Topalović

Nastavio je Milošević da priča o Stevanoviću, momku rođenom u septembru 2002. godine.

- Možda je najvažnije to što je on sjajan i obrazovan momak. Svi smo videli da igrači troše svoj talenat, jer nisu psihički mogli da se izbore sa pritiskom. Ali Stevanović je profesionalac, sluša svakoga. Spreman je da uči bez ikakvog ispitivanja. Zna da je talentovan, ali da mora još više da radi i uči - rekao je Milošević koji je na pitanje da Stevanovića uporedi s nekim dodao:

- Možda Eden Azar, ako bih morao da biram. Slične su visine, težine, tehnike, imaju neke slične kvalitete. Razlika je u tome što je Azar jači, a Filip više "gol igrač", direktan je.

PROČITAJTE JOŠ: