ČELNICI FSS PRELOMILI! Smenjen selektor Srbije! Na klupu dolazi legenda Partizana!

Nisu bili zadovoljni njegovim radom.

Stevan Stojanović
Stevan Stojanović, Foto: FSS

Portal Telegraf javlja da mlada reprezentacija Srbije dobija novog selektora! Kako Telegraf navodno saznaje, postignut je dogovor da Ilija Stolica bude smenjen sa ovog mesta, a umesto njega će Orliće ubuduće voditi legenda Partizana, Zvonko Živković, kome će pomagati još jedan bivši igrač Partizana, Dževad Prekazi. 

Da li će novi selektor raditi bolje od Stolice?

Ukupan broj glasova: 611

  • Hoće, sigurno: 70% (429)
  • Nema šanse: 30% (182)

Sve ovo aminovao je, kako dalje tvrdi  Telegraf, direktor reprezentacije, Stevan Dika Stojanović, koji je nedavno postavljen na ovo mesto posle dolaska Dragana Stojkovića Piksija na mesto selektora.

Posle novog selektora A tima, odlaska Slaviše Kokeze sa mesta predsednika FSS, kao i dolaska Dike Stojanovića na mesto direktora, ovo je nastavak korenitih promena u Savezu. Stolica je na mesto selektora mlade reprezentacije Srbije postavljen posle smene Neška Milovanovića u oktobru 2019. godine. Ipak, nije uspeo da odvede mladu reprezentaciju na Evropsko prvenstvo. Ekipa je pod njegovim vođstvom na 7 zvaničnih mečeva zabeležila tri pobede imala dva remija i dva poraza. Reprezentaciju su posebno zaboleli kiksevi od Letonije i Estonije.

Za više sportskih informacija, zapratite našu Fejsbuk stranicu.

Povezane vesti