Vasiljević i Stanković
FK Crvena zvezda
Vasiljević i Stanković

FK Crvena zvezda

Vasiljević i Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Vasiljeviću, koji je letos stigao u klub, su ovo prve pripreme na Pafosu.

- Sviđa mi se ovde. Uslovi su odlični, od hotela do terena koji su u perfektnom stanju i to je vrlo važno za napredak. Imamo sve uslove koji nam trebaju, ne samo za treniranje, već i za oporavak i odmor, tako da je zaista zanimljivo ovde raditi.

Smatra Vasiljević da Crvena zvezda ima kvalitet za osvajanje titule i kupa.

- Očekujem da osvojimo titulu. Imamo bodovnu prednost, ali nije gotovo, dok se matematički ne obezbedi titula. Mislim da je vreme i da osvojimo kup. Imamo dobar tim i ekipu koja ima kvalitet da osvoji duplu krunu. Što se mene tiče, fokusiran sam na treninge. Ako bude prostora, otići ću na pozajmicu, ako ne, ostaću da čekam šansu.

Značaj Borjana i Popovića, kao odličnih golmana, ali i još boljih ljudi, nemerljiv je za čuvara mreže rođenog 1996. godine.

- Dobijam mnogo saveta od Gašića, ali tu su i Borjan i Popović koji su tu kao iskusniji, da mi uvek izađu u susret i pomognu. Lakše mi je da napredujem uz njih.

Vasiljević je imao jasnu poruku za navijače.

- Nastavite da nas bodrite i da dolazite na stadion u što većem broju. Budite uz nas, jer nam vaša podrška mnogo znači. Siguran sam da ćemo zajedno slaviti duplu krunu - uverava Vasiljević.

Aleksandar Stanković, izdanak omladinske škole, letos je dobio prekomandu, kada je nakon uspešnog dvogodišnjeg staža u Grafičaru prebačen u seniorski tim Crvene zvezde.

- Drago mi je što sam deo ekipe. Meni su ovo pete pripreme na Pafosu, tako da mi je sve poznato. Najvažnije je da nas vreme služi i da je tempo treninga visok, jer ovaj deo priprema služi za poboljšanje fizičke spreme.

Vasiljević i Stanković

FK Crvena zvezda

Vasiljević i Stanković, Foto: FK Crvena zvezda

Ne beži Stanković od svog dečačkog sna.

- San mi je da debitujem na Marakani, da stanem na gol Crvene zvezde i verujem da će mi se to ostvariti u budućnosti. Što se klupskih ambicija tiče, mislim da imamo kvalitet za duplu krunu. Pozivam i navijače da nastave da nas podržavaju u što većem broju. Uz njih je sve lakše

Saglasan je sa kolegom Vasiljevićem oko značaja iskusnijih golmana.

- Mi svi imamo sjajan odnos i u našim redovima je zdrava konkurencija. Sa Gašićem već tri godine sarađujem, tu su i Borjan i Popović i zaista je rad uz takve ljude mnogo lakši i lepši - podvlači čuvar mreže rođen 1998. godine.